Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC)  anunță cea de-a patra ediție a proiectului Tineri de Succes, ce va avea loc miercuri, 5 noiembrie, începând cu orele 16:00,  la cafeneaua  Librăria Bastilia.

12.1 cu bleed

 

Tineri de Succes este un proiect inițiat în anul 2008, cu scopul de a inspira și motiva noile generații. Ediția de anul acesta aduce în prim plan patru persoane îndrăznețe și pline de viață, ce doresc să demonstreze tinerilor că încrederea în propriile forțe este vitală și succesul depinde de  dedicare și dorința de reușită a fiecăruia.

Atenția tinerilor va fi captată de patru oameni deosebiți, determinați și curajoși, ce au reușit să exceleze devenind modele pentru cei din jur.  Victor Popescu (Antreprenor și Co-Founder/CEO la Gameleon), Cristi Secu (Recruiter at IBM Romania, Fondator “Sugar & Lime”), Ariel Constantinof (Blogger, Fondator Tribul.eu și Motivonti.ro) și Claudia Suhov (Co-Founder Kidster și Tortulet.ro) sunt personalitățile marcante ce ne vor împărtăși experiențele lor profesionale, pașii urmați și greutățile întâlnite de-a lungul timpului.

Evenimentul se va desfășura într-un cadru informal și prietenos, antrenând dialogul liber între participanți și invitați, aceștia având posibilitatea de a-și comanda un ceai sau o băutură răcoritoare la un preț accesibil. Persoanele interesate se pot înscrie până pe data de 3 noiembrie, accesând următorul link. Intrarea este liberă!

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând pagina oficială www.sisc.ro. De asemenea, puteți  fi la curent cu actualizările zilnice urmărind pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/sisc.ase.

Pentru mai multe informații:

Larisa Călin-Coordonator Proiect

Email: larisacalin93@gmail.com

Telefon: 0746151799