Tindersurfing sau cum călătorești în lume cu Tinder. Un belgian chiar a făcut-o!

0
153
tindersurfing

Swipe, match și… „ieșim la o cafea? ” Cam așa decurg lucrurile pe Tinder, aplicația online de dating care a devenit un adevărat fenomen tehnologic. Dar, mai nou, după match merge și… „vrei să fii gazda mea?” Cam așa a început fenomenul de tindersurfing.

Faza cu Tinder-ul e următoarea: contul ți-l faci prin profilul de Facebook, de unde se preiau numele tău, vârsta și interesele. Încarci o poză de profil și, dacă vrei, și câteva poze secundare și gata, ai profil de Tinder. Apoi îți vor apărea pozele altora care se află în apropiere de tine. Dacă îți place ce vezi, dai like prin swipe dreapta. Dacă și acea persoană va da swipe dreapta când îți vede poza, felicitări! Ai un match, adică o potrivire. Acum poți conversa cu persoana respectivă pentru că, pe Tinder, nu poți trimite mesaje oricui, ci doar celor cu care te potrivești.

Dar cine s-ar fi gândit că Tinder ar putea lua locul unei agenții de turism și că te-ar putea scuti de banii dați pe cazare în timpul excursiilor? Se pare că un belgian chiar s-a gândit la asta și a reușit să viziteze 8 țări europene cu ajutorul Tinderului. Cum? Simplu: a cerut cazare la femei cunoscute online și unele au fost chiar încântate să îl primească. Desigur că a primit și refuzuri, dar ce mai contează atâta vreme cât și-a atins scopul?  Belgianul a denumit experiența Tindersurfing, nu se oprește aici și vrea să continue experiențele în lume!

Cine e inventatorul fenomenului tindersurfing?

Anthony Botta are 25 de ani și este din Bruxelles. Acesta a călătorit timp de două luni prin 8 țări din Europa fără să se cazeze la niciun hotel. Și-a petrecut nopțile la 21 de femei cunoscute pe Tinder, s-a plimbat, s-a distrat și s-a filmat. A creat un „serial” pe YouTube cu experiențele sale inedite, pe care l-a numit Tindersurfing, inventând conceptul în sine de călătorie prin Tinder. Iată mai jos experiența tânărului din Polonia:

Anthony spune că scopul lui nu a fost să economisească bani. A vrut să trăiască o experiență neobișnuită în ultima sa vacanță, înainte de a se angaja. Acesta a declarat pentru The Independent că este vorba despre întâlnirea cu oameni noi și despre descoperirea unor locuri unde nu am fost niciodată. „Îmi place să ies din zona mea de confort și Tindersurfing m-a ajutat să fac acest lucru” a declarat Anthony.

Tânărul nu recomandă femeilor să încerce tindersurfing pentru că nu au garanția că vor fi în siguranță acolo unde ajung. În schimb, el vrea să viziteze și America sau Noua Zeelandă în același mod.

tindersurfing

Tinder – recomandat sau nu?

E interesant și palpitant ce a făcut Anthony, însă cu siguranță nu mulți ar avea curajul să facă ce a făcut el. Referitor la Tinder, singura chestie bună pe care o văd la aplicația asta e că pot conversa doar cei care își dau like reciproc. Așa nu ai cum să primești mesaje de la persoane care nu îți stârnesc deloc interesul. Însă dincolo de asta…

Te simți bine când ai match, când ești plăcut și de celălalt. De aici până la a începe o conversație e un pas foarte mic. Dar gândește-te că celălalt începe o conversație cu fiecare cu care se ,,potrivește”. Parcă nu mai e așa ok, nu? În plus de asta, nu cred că Tinder e ca să lege relații de o viață, ci pentru mici aventuri. Sigur, dacă ieși la o cafea nu te obligă nimeni să mergi mai departe, dar cred că putem intui care e scopul în sine al acelei ieșiri.

Anthony se pare că s-a și combinat cu unele dintre „gazdele” lui, dar nu cu toate. Până la urma, el voia doar să călătorească. Și desigur că au făcut parte din categoria „aventuri”, nu „relații pe termen lung”.

Tu ai trăit vreo experiență inedită prin intermediul Tinder? Povestește-ne-o!

Ai avea curajul să te angajezi într-o experiență de tipul tindersurfing?

Așteptăm răspunsurile tale în comentarii 🙂

Sursă info:m.adevarul.ro

Sursă foto: youtube.com, traveltriangle.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.