Concert „Timpuri Noi” în Hard Rock Café

0
42
Concert Timpuri Noi in Hard Rock Cafe

BestMusic te invită la Hard Rock Café, joi, 10 ianuarie, de la ora 21:30, să petreci o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești,Timpuri Noi!

Invitați speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran și Văru’ Maftei! Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid! Prețul biletului include și o bere la draft Carlsberg!

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor ți chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii.

Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hit-urilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata, iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Café, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat-Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele la concertul Timpuri Noi au următoarele preţuri:

– VIP: 49 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 35 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 35 de lei

Vino la Hard Rock Café să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Café  București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM!