Vino la Cupa Shagya sâmbătă 8 septembrie 2018!

Sâmbătă 8 septembrie suntem cu toții invitați la Evenimentul Sportiv de Anduranță Ecvestra, Cupa Shagya ediția a 4-a ce va avea loc lângă Centrul Național de Fotbal Buftea. Este o zi dedicată tuturor, indiferent de vârsta, o sarbatoare a regasirii minunatei relații Om-Cal-Natură. In plus: ponei de călărit, gustări în natură, spirit competițional…

Sunt așteptați la start peste 100 de călăreți din toată Europa. Arbitraj cu cei mai renumiți arbitri din Germania, Franța, Grecia, Ungaria, Austria, Bulgaria și România. Logistica evenimentului va fi asigurată de compania Endurance Team Styria din Austria, aceeași logistică folosită la Campionatul Mondial de Anduranță Ecvestră.

Evenimentul sportiv organizat sub egida Federației Ecvestre Internaționale și a Federației
Ecvestre Române reunește:

Concurs Internațional (CEI1*,CEI2*,CEI3*)
Distanțe -160 km, 120 km și 90 km (In premieră în România se organizează primul concurs internațional CEI3*, 160 km, astfel România reușește să intre pe harta marilor organizatori de anduranță din Europa.)
Campionatul Național de Anduranță Ecvestră
Distanțe – 80 km, 60 km, 40 km, 30 km

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Shagya, cel mai mare club de anduranță ecvestră din țară, cu cel mai mare numar de sportivi legitimați la această disciplină in Federatia Ecvestra Romana, cel mai important organizator de concursuri nationale si internationale din România în domeniu, în asociere cu Consiliul Județean Ilfov și Primaria Buftea.

Accesul este liber; se poate face începand cu ora 7:00 dimineața, sâmbătă 8 septembrie.