Ți-e dor de călătorie? Află cum poţi vizita locuri noi, direct de acasă

0
172
Sursă foto Instragram @cristișiralu

Pentru cititorii vechi IQool, miniseria mea probabil nu este nouă, însă pentru cei noi, cărora le urez bun-venit, o să fac o mică prezentare. În momentul în care pandemia ne-a furat majorității libertatea, câțiva oameni dornici de aventura au riscat și și-au continuat visul de a călători. Astfel, într-o miniserie lunară, publicam locurile unde se poate face o călătorie virtuală cu Travel Vloggerii români, urmărindu-le canalele de YouTube și paginile de Instagram. Astăzi, după o perioadă în care aceștia au fost pe acasă, aleg să revin și să vă trimit înconjurul lumii alături de ei, din nou. Recomandarea mea ar fi ca, totuși, pe lângă vlogurile actuale să vă bucurați și de cele mai vechi, pentru că au văzut locuri și au trăit experiențe excepționale ce merită vizionate.

Iată ce destinaţii poţi vizita şi ce travel vloggeri să urmăreşti:

America de Nord:

Hai Hui în 2 – Hawaii, Statele Unite ale Americii

Sursă foto Instagram @haihuiin2

America de Sud:

Marian Adventure – Bolivia

Europa:

BackPackYourLife – Regatul Unit

Sursă foto Instagram @catalinbackpackyourlife

Travel a Bit-România, acesta încă ne încântă cu locuri din propria țară.

Tripping Around-România, de menționat că aceștia și-au contruit propria autorulotă cu care călătoresc în prezent iar procesul de transformare a dubei îl găsiți pe canalul lui Bogdan Pricope unde găsiți și travel vlogguri mai vechi, dinainte de plecarea în aventură cu autorulota.

Valizele Vesele-România, de asemenea și aceștia rămân pe pământ românesc, deoarece au fost binecuvântați cu un copil, dar ne încântă în continuare cu vloguri atât de călătorie, pe cât posibil, și nu numai.

Asia:

Cristi și Ralu – Thailanda

Blondrienne – Thailanda

Sursă foto Instagram @blondrienne

Travelistul-Thailanda

(De menționat, aceștia explorează insulele Thailandei împreună)

SunChase Journey-Thailanda

Un motiv pentru care Thailanda este atât de vizitată în prezent, pe lângă că este de vis, mai este faptul că granițele acesteia au fost închise în urma apariției Pandemiei de Corona Virus, iar de curând granițele acesteia s-au deschis, din nou, publicului larg pentru a fi vizitată.

Caesar Show-Sri Lanka

Sursă foto Instagram @caesarshow

Mariciu – Maldive, deși acesta la bază nu este Travel Vlogger, atunci când face ce-i place cel mai mult, adică evident, să călătorească, face totodată şi Travel Vloguri, așa că aleg să îl menționez și pe el.

Sper să găsiți un canal pe placul vostru, sau mai multe, și să vă delectați cu videoclipurile lor,să vă mai alinați dorul și de ce nu SĂ VĂ FACEȚI PLANURI DE CĂLĂTORIE PENTRU VIITORUL CÂT MAI APROPIAT! Vizionare plcăută!