THESPIS – Revista Galei HOP

0
40

Proiect inițiat la ediția 2016 a Galei Tânărului Actor HOP, la propunerea directorului artistic Miklós Bács, Revista Thespis este concepută de tineri critici de teatru, aflați la început de drum, cărora li se oferă oportunitatea de a scrie despre concurenți și despre atmosfera Galei HOP.

Astfel, Revista Thespis devine o bursă pentru criticii de teatru de mâine. Li se oferă un „material de lucru” bogat, un loc proaspăt unde pot să-şi exerseze aptitudinile şi spiritul critic.

Echipa redacţională a revistei THESPIS 2019 este formată din: LAVINIA LAZĂR – Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, ANDRADA POPA –  Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București și EMA ONOFREI – Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca. Puteți afla mai multe despre ele accesând pagina dedicată revistei online: https://galahop.uniter.ro/revista-thespis-2019/. Cronicile lor despre atmosfera de la audițiile din București le găsiți în rubrica ARTICOLE REVISTA THESPIS.

Lavinia Lazăr, Andrada Popa și Ema Onofrei vor fi la Constanța în perioada 2-5 septembrie să continue drumul scrisului la Gala HOP.

 

*

Votați-vă concurenţii favoriţi la Gala Tânărului Actor HOP 2019!
Până pe 31 august, tinerii înscrişi în competiţie se prezintă.
Faceţi cunoştinţă cu DansActorii: https://galahop.uniter.ro/votul-publicului-2019/

 

Intrați în perioada 2 – 5 septembrie pe site-ul www.galahop.uniter.ro, urmăriți live transmisia competiţiei şi votați!
Joi, 5 septembrie, până la ora 20.00, publicul poate vota online pe www.galahop.uniter.ro.
Așteptăm pe toți cei care vor să vadă tânăra generație de actori zilnic,
în perioada 2 – 5 septembrie, la Teatrul de Stat din Constanța – Sala Mare.
Accesul publicului spectator este LIBER și este permis până la ora 18.30.