The umbrella academy, sezonul 2 , Netflix, 31 iulie

Pentru cei pasionați de seriale SF care îmbină în același timp și aventura, The Umbrella Academy este o alegere care satisface ambele zone. Astfel, Netflix a anunțat lansarea celui de-al doilea sezon în data de 31 iulie. 

Bazele acestui serial se regăsesc în benzile desenate create de Gerard Way. Trebuie să menționăm că este un serial fascinant din punct de vedere al poveștii, al construcției personajelor și al eforturilor depuse în zona de producție. În primul sezon suntem introduși într-o lume în care șase copii s-au născut cu puteri supranaturale, aceștia fiind aduși la The Umbrella Academy de către tatăl lor adoptiv, care avea să-i antreneze pentru a deveni o altă forță a societății, care poate acționa în momente de criză. Cele șase personaje ale academiei sunt: Vanya, Klaus, Luther, Allison, Diego și Numărul 5, fiecare dintre ei având puteri care îi defineau.

Ulterior acțiunea este derulată până în momentul în care cei șase trebuie să se întoarcă la academie pentru a comemora moartea tatălui lor adoptiv. În urma acestei reuniuni de familie ajung să fie implicați în multe altercații din care se spera că nu vor scăpa. După întoarcerea Numărului 5, care este membru al academiei, aceștia au înțeles de ce au fost ținta unei organizații care îi voiau captivi și ulterior uciși. No. 5 le-a împărtășit tuturor că în urma unei teleportări în viitor unde a fost blocat a trăit în momentul în care s-a declanșat apocalipsa. În urma unui lung șir de lupte și strategii au găsit calea de salvare cu ajutorul Numărului 5 care i-a teleportat pe toți într-o altă perioadă din trecut. 

În sezonul 2 o să aflăm în ce perioadă au fost plasați și prin ce acțiuni trebuie să treacă pentru a restabili echilibrul omenirii.