miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipThe Street Store vine în România

The Street Store vine în România

Sâmbătă, 3 octombrie, Aleea Parcului Cișmigiu se va transforma pe parcursul unei zile întregi într-o potecă a speranței. În cursul acestei zile, persoanele fără adăpost își pot achiziționa în drumul lor articolele vestimentare de care au nevoie. Acest lucru este posibil datorită The Street Store,  primul magazin creat de oameni – pentru oameni.

Conceptul inovativ a luat naștere în Africa de Sud și s-a dezvoltat cu rapiditate, fiind preluat cu încredere și de alte țări. Ideea acestui magazin a pornit din dorința de a oferi persoanelor devaforizate ocazia de a se simți confortabil în momentul alegerii pieselor vestimantare, fără jena de a privi un anumit produs și a considera că nu și-l permit.

the-street-store-pulls-heart-strings-InspireMore

Astfel,  Street Store își propune să împartă zâmbete și fericire prin intermediul unei experiențe de cumpărături lipsite de prejudecăți, într-un mediu prietenos. Aici, persoanele fără adăpost au şansa de a alege şi chiar de a refuza ceea ce nu li se potriveşte, fiind totodată asistaţi de voluntarii proiectului, care îi ajută să găsească mărimea şi stilul dorit, insuflându-le astfel acestor oameni încredere şi demnitate.

Bineînțeles că magazinul nu ar putea lua naștere fără ajutorul oamenilor cu suflet care, din dorința de a oferi o speranță celor fără posibilități, vor dona haine din garderoba proprie, agățând produsele pe umeraşele şi cutiile speciale din carton ce vor fi amplasate pe alee. Așadar, dacă consideri că și tu ai haine pe care le poți oferi celor nevoiași, le poți dona la Street Store.

_2(6)

Asociaţiile Homeless, Samu Social, FREE şi Asociaţia Umanistă Română sunt cele ce au responsabilitatea de a face acest eveniment cunoscut de toate persoanele fără adăpost. De asemenea, acţiunea umanitară a atras parteneri dornici să îmbogăţească experienţă persoanelor fără adăpost, astfel că Street Store îi va avea alături pe Ollie Gang Shop, Aqua Carpatica, Zoom-Biz şi Expert Promotion.

Pentru mai multe detalii, click aici!

Sursă foto: www.loravesuviana.it ; www.inspiremore.com  ; www.biosmonthly.com

Bianca Talaşman
Bianca Talaşmanhttp://iqool.ro
Sunt un om simplu și implicat în tot ceea ce face, motiv pentru care iubesc să fiu înconjurată de oameni activi de la care să pot învăța lucruri constructive. Mă ghidez după principiul -Nu lăsa pe mâine, ce poți face astăzi- întrucât, timpul este limitat și a ajuns să fie insuficient pentru mulți dintre noi.
RELATED ARTICLES

Most Popular