În luna septembrie, The President continuă proiectul Vinum & Carmina, printr-o nouă serie de evenimente culturale și educaționale care se adresează iubitorilor de vin bun și cultură, precum și tuturor celor interesați de organizarea evenimentelor corporate și private.

”Ne bucură curiozitatea manifestată de participanții la proiectul nostru, precum și interesul de care s-au bucurat primele evenimente culturale din cadrul proiectului, chiar dacă s-au desfășurat pe perioada vacanțelor estivale. Vinum & Carmina a fost creat din dorința de a sprijini cultura română și de a o prezenta publicului larg pe durata verii, într-un mediu informal, pe terasa Veneția a Centrului de Evenimente The President.

Atât noi, cât și invitații și partenerii noștri, ne dorim să continuăm seria evenimentelor Vinum & Carmina într-o perioadă mult mai activă din punct de vedere cultural, când toată lumea se întoarce în București și este mult mai interesată să-și reia activitatea și să participe la evenimente educaționale și culturale.”, a declarat Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President.

Următorul eveniment din cadrul proiectului se desfasoară în septembrie la Centrul de Evenimente The President, B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (în Parcul Tei – pe malul lacului) iar vinurile degustate vor fi prezentate și oferite de Jidvei.

Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” și-a propus să promoveze vinul bun și cultura printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului au fost organizate prezentări și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri în lunile iulie și august, iar saloanele Centrului de Evenimente The President au fost disponibile pentru vizitare.

La fiecare eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentați ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști, clienți ai restaurantului și public larg.

Comentarii

comentarii