The Motans și primul concert live din București

0
455
The Motans și primul concert live din București pe 7 decembrie

The Motans și primul concert live din București

Când credeam că moldovenii s-au cam domolit pe piața muzicală românească, iată că apare încă un suflet nou. The Motans, un tânăr din Republica Moldova, a cucerit YouTube-ul cu melodiile sale, în special după ce a lansat videoclipul piesei „Versus”.

Pe 7 decembrie vine în The Vintage Pub pentru a ne arăta pasiunea lui pentru muzică și pentru a-și face debutul în România.

The Motans este Denis, în vârstă 27 de ani, care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an. Numele acestuia vine de la visele cu pisici pe care le avea în perioada când compunea muzică doar pentru el.

Și-a câștigat notorietatea după ce a lansat videoclipul piesei „Versus”. Ritmurile melodiei aduc un vibe nou, iar vizualizările de pe YouTube arată asta. După cum el însuși declară, clipul este de fapt o metaforă vizuală, care conține un storyline.

Personal, pot să spun că am ajuns să nu mă mai satur de melodiile lui The Motans. Puține la număr lansate: Versus, Tu, Jumătate stai, Ctrl Alt Delete, 1000 RPM, au acel ceva care te ține mereu conectat la starea de bine. Mai ales când mai iubești și pisicile. Pentru că, titlul ales, The Motans, te face să te gândești cât e de plăcut să îți mângâi pisica pe astfel de melodii. I-am îndrăgit de la prima ascultare, iar în fiecare piesă găsesc un element cheie pentru a-l asocia cu realitatea.

Sper că v-am convins și că merită, pe 7 decembrie, începând cu orele 22:00, să nu includem fericirea într-un cec și să ne bucurăm de muzica lor. Se anunță o seară cu multe emoții, așa că, fiți pregătiți.

Prețul biletului: 39 de lei.

Le puteți găsi în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/rețea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe și Berăria H.

sursa foto: The Motans

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.