The Mono Jacks, album nou

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ de pe scena muzicală românească, The Mono Jacks, a lansat piesa ,,Gloria”, primul single de pe noul album de studio, care poartă același titlu. Evenimentul de lansare a noului album va avea loc sâmbătă, 8 februarie 2020, la Arenele Romane din București (cort încălzit). Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.

The Mono Jacks – Gloria (official audio)

Stream & download ► https://smarturl.it/tmj-gloria

 „Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutare a unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce aș vorbi despre glorie dacă nu cumva din dorința ca tu să-ți aduci aminte de numele meu?”, a declarat Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Biletele pentru concertul de lansare din 8 februarie, de la Arenele Romane,  se găsesc, în avans, pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet. Prețul unui bilet pentru presale (până pe 31 ianuarie) este de 80 de lei, iar apoi, până pe 8 februarie,  poate fi achiziționat la prețul de 100 de lei. La intrarea la eveniment, în limita locurilor disponibile, biletele de acces vor costa 110 lei. Detalii pe www.themonojacks.com și http://fb.com/themonojacks.