În iulie dansăm și povestim într-unul dintre cele mai simpatice locuri din București, în cea mai frumoasă grădină “suspendată” din oraș – Promenada Mall Terrace, unde apusul și răsăritul ne vor acompania cu voie bună pașii năzdrăvani de dans. Sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 21.00, îți dăm întâlnire la The Mission Sunset Rooftop 3.

The Mission Sunset Rooftop 3 este despre briza serilor de iulie în oraș, despre veselie sub cerul înstelat, despre reuniuni între amici și iubiți, despre dans cu picioarele în iarbă verde și bineînțeles despre nostalgia nopților interminabile de vară. Petrecem un apus și un răsărit de vis cu Tale Of Us , Patrice Bäumel, K!D Chriss și Victor Stancov.

BILETE REGULAR în sistem e-ticket – RON 60

Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 60 RON (în rețeaua Bilete.ro)

Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat) – Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON

BILETE REGULAR LA INTRARE: 80 RON

BILETE VIP LA INTRARE: 150 RON

Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la: +40 733 627 846