sâmbătă, iulie 20, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipTHE MISSION presents: 26th of September Sala Floreasca, Str. Radu Beller, 22:00...

THE MISSION presents: 26th of September Sala Floreasca, Str. Radu Beller, 22:00 – LINE-UP: SOLOMUN DENNIS FERRER MIGUEL CAMPBELL NEGRU ONUC

Toamna ne întâmpină cu un line-up de excepție, într-o locație nou-nouță, Sala Floreasca, sală care găzduiește pentru prima dată un eveniment de muzică electronică, în care atmosfera, set-up-ul și mai ales acoperișul vitrat  ne vor duce cu gândul la diminețile însorite ale unei celebre terase de club din Ibiza.

Ne pregătim de încă o noapte și o dimineață de neuitat cu head-ul Diynamic, Solomun, alături de care își fac de cap pentru prima dată la The Mission, Dennis Ferrer, DJ și producător cu sufletul ancorat în rădăcinile House-ului, care ne-a oferit de-a lungul timpului anthem-uri ca „Hey Hey”, „Sandcastles” și „Son of Raw” și Miguel Campbell – un pionier al muzicii electronice, prezent în lumea „underground-ului” încă din anii ’90, în 2006 pornind propriul său label „Outcross Records”, iar în 2010 fiind cooptat în crew-ul „Hot Creations”.

Suportul local ni-l va oferi Negru.

Not more to say, just more to DANCE!

SOLOMUN

https://www.facebook.com/SolomunMusic

https://soundcloud.com/solomun

DENNIS FERRER

https://www.facebook.com/dennisferrerobj

https://soundcloud.com/dennis-ferrer

MIGUEL CAMPBELL

https://www.facebook.com/miguelcampbellofficial

https://soundcloud.com/miguelcampbellofficial

NEGRU

https://www.facebook.com/NegruMusic

https://soundcloud.com/Negru

BILETE REGULAR în sistem e-ticket  – 45 RON

Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home) și beneficiezi de o reducere de 10 lei. Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.

Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 50 RON (în rețeaua Bilete.ro)

– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

– Alte puncte de vânzare: Studio Martin, Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 61, Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

BILETE VIP: 100 RON

BILETE REGULAR LA INTRARE: 70 RON

BILETE VIP LA INTRARE: 150 RON

☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la:

 +40 733 627 846

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular