luni, ianuarie 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipThe Mission - 15 years - Sala Polivalentă, 7 noiembrie 2015 (Sven...

The Mission – 15 years – Sala Polivalentă, 7 noiembrie 2015 (Sven Väth & Luciano)

15 ani.

Nu-i mult, nici puțin, dar e ceva, 🙂

Am împlinit 15 ani de nopți nedormite, vise dansate și povești împărtășite cu voi, sufletul și energia The Mission. Sala Polivalentă va fi gazda noastră sâmbătă, 7 noiembrie 2015, iar cadoul va fi o noapte cum rar dansăm, doi artiști fără de care istoria muzicii electronice sigur s-ar fi scris altfel: Sven Väth și Luciano!

Sven Väth http://www.cocoon.net/ https://www.facebook.com/SvenVaethOfficial https://soundcloud.com/cocoonrecordings Luciano http://www.cadenzarecords.com/ https://www.facebook.com/lucianocadenza http://www.soundcloud.com/cadenzamusic

BILETE REGULAR în sistem e-ticket – 55 RON

Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home) și beneficiezi de o reducere de 5 lei. Plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 60 RON (în rețeaua Bilete.ro) – Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

– Alte puncte de vânzare: Studio Martin, Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 61, E3 (Calea Floreasca 111-113), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

BILETE IN&OUT (ACCES NELIMITAT ÎN ZONA REGULAR): 100 RON

BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON

BILETE VIP Backstage ÎN AVANS: 150 RON

BILETE REGULAR LA INTRARE: 80 RON (all night long)

BILETE VIP LA INTRARE: 150 RON

BILETE VIP Backstage LA INTRARE: 200 RON

Pentru BILETE VIP & VIP Backstage și REZERVĂRI mese sunați la: +40 733 627 846

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular