joi, mai 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruThe Limit Is In This Pill - Limitless

The Limit Is In This Pill – Limitless

Toți avem viciile noastre. Și eu le am pe ale mele. Nu știu exact care sunt. Dar dacă stau bine să mă gândesc, ar putea fi jeleurile cărora nu le pot rezista sau negresele cu înghețată. Ah, da … și clătitele. Oh, clătite! *heavy breathing*. Știu că nu sunt vicii în adevăratul sens al cuvântului. Mii de scuze. Nu sunt atât de „șmecheră” încât să spun că fumez, că am încercat nu știu ce „minunății” care îți dau o super senzație.

Nu o să mint. De mică, pentru că ai mei fumează, mi-am tot propus să nu fumez niciodată. Am reușit să mă țin de promisiunea asta până când am terminat facultatea. Apoi, nu știu cum, la o ieșire cu gașca, mi-a zis cineva „Încearcă doar un fum, să vezi cum e”. În momentul ăla eram atracția grupului pentru că eu mă înecam la fiecare fum. Much fun. Such thrill.

M-a văzut că nici nu mi-a displăcut, așa că ce a urmat să-mi spună era clar „Hai, termin-o tu pe asta”. Știți cum e, prima doză e gratis. Ce-i drept, eu nu a trebuit să plătesc nimic mai încolo, pentru că mi-am dat seama că a fost o greșeală. Să spunem doar că senzația pe care am avut-o nu a fost una OK.

Lumea drogurilor în general e interesantă, are ea farmecul ei. N-aș putea să neg acest lucru. Tocmai de aceea m-am și uitat mai întâi la filmul „Limitless”. Al doilea motiv ar fi că juca Bradly Cooper în el. După un timp, am văzut că „Limitless” a devenit și serial. E cumva continuarea poveștii filmului. Una tare faină, aș spune eu.

giphy (1)

După cum v-ați aștepta, în serial e vorba despre același drog, NZT, o pastilă care îți transformă toate simțurile și nu doar că te face the smartest men in the room, ci aș îndrăzni să spun că din toată lumea. Dacă până acum nu credeați în expresia „pastila asta face minuni”, ei bine, o să vă schimbați părerea după ce urmăriți serialul.

isozevlevsyxtb1ac5hb

Bradly Cooper apare episodic în serial și, în același timp, el este cel care îl regizează. Personajul principal este Brian Finch sau cum îmi place mie să îi spun „cutie pie”, interpretat de Jake McDorman. Brian e un tip goofy, smart, sensibil (exact ce își doresc fetele) și ajunge, printr-o coincidență, deși eu am încetat de mult să cred în ele, să ia această pastilă NZT. De ce au fost drogurile o soluție pentru Finch, o să vedeți. No spoilers here.

giphy

Știți cum e atunci când luați prospectul unei cutii de pastile și vă simțiți de parcă ați citi un roman? Ai înșirate acolo toate efectele secundare posibile. Se pare că Brian al nostru e mai special. Deși e cel mai puternic drog din lume, el nu simte niciun efect advers. Parcă vă tentează și pe voi, nu-i așa? Cu siguranță nu o să mai fiți atât de încântați când o să vă spun că FBI-ul intervine și devine foarte interesat de Finch, pentru simplu fapt că este imun la aceste efecte secundare. De ce este imun? Bună întrebare, dar la ea nu vă răspund.

gif-4

E un serial care pe mine mă amuză teribil, m-a și speriat la un moment dat, dar asta probabil pentru că sunt eu „chicken nugget”. Voi nu aveți de ce să vă temeți. E un serial la care nu te plictisești și lucrurile serioase de FBI sunt îmbinate cu nebunia și amuzamentul pe care îl creează Brian.

Vizionare plăcută!

Sursă foto: tumblr.com

Roxana Ursu
Roxana Ursu
Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii care găsesc un motiv să zâmbească în fiecare zi. Iubesc ploaia, toamna si zilele calde de primăvară. Sunt perfecționistă și nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială. Îmi place să călătoresc, să pierd timpul uitându-mă la filme, să merg la teatru și să găsesc relaxare și inspirație în muzica pe care o ascult. Merg pe principiul: „If you're going to be thinking anyway, think big! ”
RELATED ARTICLES

Most Popular