Vino și tu la East European Comic Con!

0
522

East European Comic Con este un eveniment pentru pasionații de filme, jocuri video, benzi desenate și distracție din estul Europei! În cea de-a treia ediţie a celui mai mare eveniment de acest gen din estul Europei, East European Comic Con, organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru vizitatorii aşteptaţi la Romexpo în acest an, în perioada 8-10 mai 2015.

La fel ca anul trecut, celebrul Tron de Fier de Westeros din serialul Game of Thrones de la HBO, vine şi în România. Vizitatorii vor avea posibilitatea să îşi întâlnească  actorii preferaţi din lumea Hollywood-ului, precum Manu Benett din celebrul serial Spartacus,  Robert Knepper din Prison Break sau Hodor-Kristian Nairn din Game of Thrones. Timp de trei zile, vizitatorii vor face parte dintr-o lume plină de culori, a serialelor, filmelor, benzilor desenate şi a jocurilor video, vor  putea să intre în pielea personajelor preferate.

Aceştia se vor bucura de 3 scene: una dintre ele va găzdui o competiţie regională de gaming (dedicată jocurilor pentru sport), o scenă principală, dedicată numelor importante de la Hollywood, mult aşteptatul concurs de cosplay, în care participanţii se costumează în personajele lor favorite din serialele SF, Horror, de acţiune, sau din benzi desenate, iar câştigătorii vor avea şansa de a reprezenta ţara din care provin, în celelalte ţări participante. Apoi, urmează şi concursul de quiz, prin care tinerii pasionaţi de Anime, benzi desenate şi Internet, vor primi întrebări despre aceste domenii şi vor interacţiona direct cu fanii.

East European Comic Con se desfăşoară în perioada 8-10 mai la Romexpo şi este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

Sursă foto:  imgkid.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.