THE Fresh prezintă BONDAX//SOUNDOPAMINE//AMBER AMBER//ANDREEA VEDER

0
107

Pe 14 mai, The Fresh pregătește terenul pentru vară cu BONDAX și ale lor ritmuri generatoare de raze de soare.

Terra Events Hall devine plaja pe care cei doi britanici servesc cocktailul lor House cu mostre R&B, arome tropical-disco și origini Future Garage. Creatori ai minunilor văratice ”Gold”, ”All I See” și ”Giving It All”, băieții de la Bondax cuceresc milioane de inimi internaționale cu producțiile lor, iar pe 14 mai vine rândul nostru să visăm dansând. Seara de primăvară va fi completată de proiectul jazzy cu ritmuri tribal-estivale Soundopamine, artista sonică Amber Amber și energica selectoare de muzici electronice Andreea Veder.

Porțile se deschid la ora 22:00, iar biletele sunt disponibile la prețul de 40 de lei în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro.

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

BONDAX


(Justus / Relentless Records/ Super/Sony)

 

http://www.bondax.co.uk/

https://www.facebook.com/Bondax

https://twitter.com/bondaxuk

https://soundcloud.com/bondax

http://smarturl.it/BondaxAllISee

 

Originar din orășelul britanic Lancaster, prodigiosul duo Bondax înseamnă Adam Kaye și George Townsend, de 21, respectiv 22 de ani. Ei au atras inițial interesul prin BBC Introducing Lancashire, destinat descoperirii artiștilor debutanți și independenți, program radiofonic care a propulsat piesele băieților în rotație pe frecvența BBC Radio 1. Luați în vizor de DJ Annie Mac și de Nick Grimshaw, cei doi au lansat un flux constant de piese între 2011 și 2012, inclusiv single-uri ultra-dansate ca  „Just Smile for Me” și „Baby I got that”. Incorporând elemente de post-dubstep, R&B și garage, Adam și George robotesc o electro-beatitudine care surprinde la fiecare audiție, fiind puternic influențați de producători ca Classix și Flying Lotus.

În 2012, grupul a început propria casă de discuri, Just Us Records, prima lansare fiind piesa realizată împreună cu tovarășul lor, Karma Kid, ” It’s Always”. Activitatea de producție a luat o pauză în 2013, când britanicii, aflați la un eveniment apres-ski în Bansko, Bulgaria, au pierdut un laptop care conținea materiale noi-nouțe pentru albumul de debut. După incident, s-au apucat să rescrie de la zero piesele, inclusiv cel mai mare hit al lor până în prezent, „All I See”. Single-ul, lansat în 2014, are de partea sa o componentă vocală surprinzătoare, aparținând artistei bristoleze Tanya Lacey. Avansarea spectaculoasă a lui Bondax le-a adus  băieților gig-uri la toate marile festivaluri din Anglia și nu numai.

Chiar dacă Adam și George încă mai profită de anii tinereții, producțiile lor nu trădează decât maturitate și rafinament. Ultimul an s-a încheiat extrem de mulțumitor pentru băieți, printr-un turneu de promovare a compilației de mixuri ”Bondax and friends”. Albumul, ce include colaborări cu o gașcă relevantă de artiști din noul val UK garage, ca Duke Dumont, Darius și Karma Kid, este o excelentă mostră de future garage, house infuzat cu R&B alternativ și ritmuri balearice bronzate de soare.

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINEUP:

BONDAX

SOUNDOPAMINE

AMBER AMBER

ANDREEA VEDER

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:

  • 40 de lei
  • Disponibile în rețelele ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilete.ro și Kompostor.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA:Sâmbătă,14 mai2016
ORA: 22:00

LOCAȚIE:Terra Events Hall

ADRESĂ:Bd. Lacul Tei nr.1Bis

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINK EVENIMENT FACEBOOK:


https://www.facebook.com/events/1049364578470657/

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.