THE FRESH prezintă BONDAX, 21 martie, Casa Presei Libere

0
458

The Fresh și Bondax aduc vara chiar pe 21 martie, cu al lor sunet unic ce te convinge să-ți scoți sandalele și tricourile marinărești la vedere.

Trupa britanică pornită în turneul de promovare ”Bondax and friends” ajunge la Casa Presei Libere, spațiul în care băieții de la Bondax vor modela coloana sonoră a filmului în care sorbim languros un cocktail pe marginea piscinei, sub răsfățul razelor solare. Jucându-se cu house, funk, soul și future garage, producătorii single-urilor ”Giving it all”, ”Gold” și ”All I see” adaugă în playlistul lor câștigător varianta editată a hitului ”No diggity” de la Blackstreet și remixurile ”Rhye-Open” sau ”Aluna George-You know you like it”, recurente în ultimele veri.

Muzica expresivă a băieților de la Bondax va fi completată pe 21 martie de Dar Adal, Oktopus și Victor Stancov.

Originar din orășelul britanic Lancaster, prodigiosul duo Bondax înseamnă Adam Kaye și George Townsend, de 21 respectiv 22 de ani. Ei au atras inițial interesul prin BBC Introducing Lancashire, destinat descoperirii artiștilor debutanți și independenți, program radiofonic care a propulsat piesele băieților în rotație pe frecvența BBC Radio 1. Luați în vizor de DJ Annie Mac și de Nick Grimshaw, cei doi au lansat un flux constant de piese între 2011 și 2012, inclusiv single-uri ultra-dansate ca „Just Smile for Me” și Baby I got that „. Incorporând elemente de post-dubstep, R&B și garage, Adam și George robotesc o electro-beatitudine care surprinde la fiecare audiție, fiind puternic influențați de producători ca Classix și Flying Lotus.

În 2012, grupul a început propria casă de discuri, Just Us Records, prima lansare fiind piesa realizată împreună cu tovarășul lor, Karma Kid, „It’s Always”. Activitatea de producție a luat o pauză în 2013, când britanicii, aflați la un eveniment apres-ski în Bansko, Bulgaria, au pierdut un laptop care conținea materiale noi-nouțe pentru albumul de debut. După incident, ei s-au apucat să rescrie de la zero piesele, inclusiv cel mai mare hit al lor până în prezent, „All I See”. Single-ul, lansat în 2014, are de partea sa o componentă vocală surprinzătoare, aparținând artistei bristoleze Tanya Lacey, care a semnat de curând cu Sony. Avansarea spectaculoasă a lui Bondax le-a adus băieților gig-uri la toate marile festivaluri din Anglia și nu numai.

Chiar dacă Adam și George încă mai profită de anii tinereții, producțiile lor nu trădează decât maturitate și sofisticație. Ultimul an s-a încheiat extrem de mulțumitor pentru băieți, printr-un turneu de promovare a compilației de mixuri ”Bondax and friends”. Albumul, ce include colaborări cu o gașcă relevantă de artiști din noul val UK garage, ca Duke Dumont, Darius și Karma Kid, este o excelentă mostră de future garage, house infuzat cu R&B alternativ și ritmuri balearice bronzate de soare.

Site
Facebook Page
Twitter
SoundCloud

DATA: 21.03.2015

ORA: 22.00

LOCAȚIE: Casa Presei Libere

ADRESĂ: Piata Presei Libere, nr. 1

BILETE: vor fi disponibile doar la intrare la prețul de 30 de lei înainte de 00:00 si 40 de lei după.

FACEBOOK EVENT

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.