The END of THE WORLD PARTY -VIII-

0
196

The End of The World Party, petrecerea de Halloween devenită deja tradiție în București, revine pe 31 octombrie cu a 8-a ediție, mai tenebroasă și mai seducătoare ca niciodată.

Personaje fascinante vor dansa ca și cum nu mai vine ziua de mâine pe muzica fină ca mătasea a vrăjitorilor dance Satin Jackets din Germania și a monștrilor sacri locali Alt Om, Bully, Kosta & Borac.

Petrecerea de Halloween din oraș are loc la Palatul Herman Spayer – Inspayer, o bijuterie arhitecturală ale cărei fațade decorate și volume echilibrate sunt o sursă de inspirație pentru costume dintre cele mai obscure.

Ora de începere este 22:00, iar biletele se achiziționa la prețul de 25 de lei, doar la intrare în seara evenimentului.

LINEUP:

SATIN JACKETS (DE)

http://satin-jackets.com/

https://www.facebook.com/satinjackets

http://instagram.com/satin.jackets

http://soundcloud.com/satinjackets

http://twitter.com/satinjackets

Satin Jackets este proiectul de geniu al electro-producătorului german Tim Bernhardt creat împreună cu prietenul său Den ishu la voce. Remixuri de top și piese de un succes recent fulminant ca “You Make Me Feel Good”, “For days” sau “Aaliah’s Boat”, cu componente vocale debordând de finețe și senzualitate, au poleit cu aur noul proiect. Astfel, Satin Jackets, cu ale lor faimoase momentumuri între 105 și 115 BPM, definesc astăzi un foarte dezirabil brand Indie Pop Dance de un înalt magnetism pe ringul de dans. Cu peste 50 de gig-uri în întreaga lume, inclusiv un turneu de debut excepțional pe tărâm american, Tim Bernhardt și Den ishu și-au consolidat poziția bine-meritată pe scena de club actuală. Dovadă fac parteneriatul cu casa de producție Eskimo Recordings, responsabilă de lansări cu Aeroplane sau Lindstrom, dar și includerea mai multor piese Satin Jackets în seria Majestic Casual.

ALT OM

http://www.mixcloud.com/altomro/

https://www.facebook.com/altom.ro

BULLY

www.soundcloud.com/djbully-1

https://www.facebook.com/DJ-Bully-115719518477987

KOSTA

https://www.facebook.com/kosta.awd

BORAC & BATZ (Rotopercutor)

https://www.facebook.com/rotopercutor

BILETE:

25 Lei – toată seara, la intrare

DETALII:

DATA: Sâmbătă, 31 octombrie 2015
ORA: 22:00

LOCAȚIE: Inspayer Batiștei

ADRESĂ: str. Batiștei nr. 24A

LINK EVENIMENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/496330223877507/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.