The Diplomatic Agenda (TDA), proiect al organizației non-profit Voluntari pentru Idei și Proiecte România (comunitatea International Affairs), caută 35 de participanți pe care, în perioada 25-29 aprilie 2015, îi va introduce în lumea diplomației culturale.

The Diplomatic Agenda este primul proiect din România care vizează acest domeniu și are ca punct central ideea de a construi conexiuni culturale. De altfel, tema proiectului este Building cultural bridges.

Aflat la cea de-a treia ediție națională, The Diplomatic Agenda creează un mediu profesionist și în același timp non-formal, în care participanții interacționează cu cei mai buni specialiști din domeniu și cu diplomați. Acest proiect își propune să determine tinerii din România să conștientizeze rolul pe care diplomația culturală îl joacă în cooperarea interstatală și în înțelegerea și cunoașterea celorlalte culturi.

Proiectul se va desfășura sub forma unor traininguri și workshopuri care abordează subteme precum: „Diplomație culturală: trecut, prezent, viitor”, „Protocol și etichetă în diplomație”, „Diplomație vs. propagandă”, „Conceptul de diplomație în spațiul european”, „Propagarea influențelor culturii americane în spațiul european” și multe altele.

Te invităm să aplici aici: https://thediplomaticagenda.typeform.com/to/ZmSPYp până pe data de 15 aprilie 2015! Vino să îți dezvolți cunoștințele, să dezbatem și să înveți într-un mod interactiv și profesional alături de noi!

———————-

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România (VIP) este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi formată exclusiv din studenţi. De 16 ani, organizează anual peste 10 programe de dezvoltare personală şi profesională pentru studenţii şi masteranzii din România, oferindu-le ­șansa de a învăța într-un mediu dinamic și de a interacționa cu specialiști.

Persoană de contact: Marinela Alexandra Albu (Project Manager)

Telefon: +40 766 239 814

E-mail: marinela.albu@vipromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here