afiș The Details

Sâmbătă, pe 19 octombrie, Bosquito vă așteaptă la Arenele Romane din București (cort încălzit) la un eveniment cu totul și cu totul special: o lansare de album! Fanii vor avea parte de un sound diferit, electric, dar care păstrează spiritul care a consacrat trupa, alături de o producție inovatoare. În deschiderea concertului vor urca pe scenă The Details.

The Details este un amalgam de stiluri, specifice anilor ’60, îmbinând genuri precum jazz, surf, avantgarde sau dream pop.

Proiectul are în componență membrii Coma, Illuminati și Lost Society și deși bazele acestuia au fost puse relativ recent, atât publicații din străinătate cât și artiști importanți au fost impresionați de muzica The Details.

Au urcat pe scenele celor mai importante cluburi din România, dar au fost prezenți și la festivaluri de prestigiu din țară și străinătate.

Așadar, pe 19 octombrie ne vedem la Arenele Romane din București alături de Bosquito și The Details.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– presale: 79 acces general /109 golden circle
– la acces: 90 acces general /120 golden circle

Se pun de asemenea în vânzare și 50 de suplimente Meet & Greet la prețul de 199 lei care conțin bilet la Golden Circle, poster cu autograf, acces cu 30 de minute mai devreme în locație și poză cu trupa.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de 3 lei.

Zona Golden Circle are doar 300 de locuri și se află în fața scenei.

Toate biletele sunt cu loc în picioare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.