De peste un deceniu The Cat Empire sunt cunoscuți drept una dintre cele mai tari trupe din lume când vine vorba de distracție și voie bună, iar după succesul de la Shine Festival de vara asta, pe 31 octombrie, australienii revin la București la Arenele Romane (cort încălzit) pentru a-și prezenta piesele care i-au făcut celebri. În deschidere va cânta DJ JUMPS! Primele 100 de bilete din fiecare categorie au preț special, apoi se scumpesc!

Muzica lor colorată a făcut înconjurul lumii și este dificil de descris și foarte greu de categorisit. Reputația trupei s-a construit pe un show live haotic și puternic, show văzut în recentul turneu de peste jumătate de milion de fani care și-au cumpărat bilete la concertele trupei.

O data cu cel mai recent album „Rising With The Sun” care s-a situat in TOP 20 in 16 țări din lume, trupa a pornit în câteva turnee mondiale încununate de succes! Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume explozica plină de artificii și arome exotice alături de un ritm foarte adânc. The Cat Empire scrie cântece care fac oamenii să danseze și muzica ce-ți dă impresia că tocmai ai fost furat si introdus într-o paradă mare și colorată. După showul sold out din 2016 din aceeași locație, se anunță o seară de neuitat din nou!

Legenda spune că trupa s-ar putea sa vină cu piese noi în acest turneu!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– primele 100 de bilete din fiecare categorie: 85 lei Acces General, 115 lei Golden Circle (in fata scenei)
– Earlybird: 95 lei Acces General si 125 lei Golden Circle pana pe 15 august
– Presale: 105 lei Acces General si 135 lei Golden Circle pana pe 31 octombrie
– La Acces: 120 lei Acces General si 150 lei Golden Circle

Online pe www.iabilet.ro, poti plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

Zona Golden Circle din fața scenei are doar 400 de locuri. Accesul în această zonă se face pe baza de brățară pe care o primiți la intrare. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Radio Guerrilla.