The Biggest Rooftop Party In Town prezintă Girls Love Techno

Girls Love Tehno revine la înălțime pe terasa Promenada Mall! Indiferent de ce porți în picioare, pregătește-ți jocul de glezne pentru evenimentul marca The Biggest Rooftop Party In Town în care se va celebra rolul femeilor în industria muzicală. Așadar, pe 28 iulie, începând cu ora 22:00, vor ieși la rampă 4 prezențe feminine de seamă din lumea muzicii tehno: Nakadia, NUSHA, Lea Dobricic şi Tania.

Nu conteză cât de feminist te-ai arătat până acum sau când ai fost la ultimul party, vino cu voie bună și ai încredere că de aici încolo atmosfera se va menține la înălțime, cel puțin până dimineața!

Pe lângă lineup-ul de senzație, distracția de sâmbătă seara va fi sponsorizată și de barurile de shot-uri, Prosecco & Aperol Spritz și alte cocktail-uri.

Deși cele mai iconice nopți sunt cele spontane, te încurajăm să-ți achiziționezi biletul din timp pentru că primele două tranșe de bilete sunt SOLD OUT. Aruncă un ochi pe pagina de Facebook a evenimentului Girls Love Tehno și sperăm că n-o să ratezi cel mai memorabil rooftop party din vara asta. Be there or be square!

Biletele se găsesc pe livetickets.ro