Este cel de-al treilea an consecutiv în care rooftop-ul de la Autocobalcescu prinde viaţă şi scrie istorie. Al treilea an în care cei mai mari dj de muzică electronică din lume vin la Bucureşti, pentru a dansa la înălţime şi pentru a prinde răsăritul alături de cel mai tare crowd.
Cea de-a treia ediţie a singurului rooftop din Bucureşti “The Biggest Rooftop Party în Town” are loc pe data de 11 iulie, în aceeaşi locaţie binecunoscută –AutoCobalcescu , showroom-ul Renault din Splaiul Unirii 311 – , cu legendarii Booka Shade, alături de care mulţi dintre noi ne-am început călătoria muzicală, sound-ul lor minimal şi piesele celebre precum Body Language şi În White Rooms, încă ne fac să tresărim. Alături de Booka Shade, din echipa lui Richie Hawtin – Minus – pentru prima dată în Bucureşti – HOBO, duo-ul care a explodat masiv în ultimul an – Hunter/Game , Atapy şi Mahony.

Line Up :

Booka Shade – Blaufield Music / Get Physical Music
http://bookashade.com/
https://www.facebook.com/bookashade

HOBO – [-] m-nus

Home


https://www.facebook.com/hobo.soundz

http://www.residentadvisor.net/dj/noir

Hunter/Game – Kompakt / Innervision /

http://www.facebook.com/huntergamemusic

Atapy – Get Physical Music / Noir / Bedrock
https://www.facebook.com/atapy

http://www.residentadvisor.net/dj/atapy

Mahony – Fumakilla /District Raw
https://www.facebook.com/mahonydj

După o absenţă de 4 ani, În iulie Bucureştiul va fi surprins de cel mai faimos duo de tech-house din lume, şi anume Booka Shade. Walter Merziger şi Arno Kammermeier sunt adevăraţii veterani ai scenei de muzică electronică atât din Berlin cât şi din Frankfurt, demonstrând de fiecare dată că pot aduce mulţimea în extaz la fiecare festival şi în fiecare club.
Începând cu anul 2002 au început să se facă remarcaţi, o dată cu fondarea label-ului Get Physical alături de DJ T şi M.A.N.D.Y. De atunci label-ul a devenit unul dintre cele mai populare label-uri de muzică electronică din Berlin, ca mai apoi cei mai mari artişti să aibă release-uri la Get Physical.
Lovitura au dat-o în anul 2006 o dată cu lansarea piesei Body Language, care de atunci şi până acum a rămas la fel de ascultată iar Booka Shade la fel de iubiţi în întreagă lume.

HOBO, membrul echipei MINUS al cărui Label Boss este nimeni altul decât Richie Hawtin vine pentru prima dată-n Bucureşti.
HOBO face parte din conceptul turneului Plastikman, punând muzică alături de Richie Hawtin în cele mai faimoase cluburi din lume şi la cele mai cunoscute festivaluri de muzică electronică.
Producţiile sale ajută la definirea sound-ului caracteristic MINUS, fiind un artist destul de underground, HOBO trebuie ascultat şi nu explicat.
2015 este anul celor de la Hunter/Game. Piesele “Bermuda” şi “Hexagon” scoase la celebrul label “Kompakt” au fost în top 10 timp de mai multe luni.

Hunter/Game este un proiect muzical fondat de doi producători italiani care aduc experienţă muzicii electronice de la Milano până la New York. Dj-ii au mixat pe scene de renume, de la deja consacratele cluburi precum Fabric London, Studio 80, Sankeys Ibiza, până la festivaluri internaţionale că Miami WMC, Amsterdam ADE, Bermuda Berlin Festival, Brasil Playground Festival. Vara trecută, Hunter/Game sunt DJ-i rezidenţi la Ushuaia Ibiza.

Atapy este unul dintre cei mai plăcuţi şi apreciaţi artişti români peste hotare.Nu are nevoie de foarte multe cuvinte, pentru că toată lumea îl cunoaşte. Single-urile sale au atras atenţia şi contribuţia unor artişti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/Someone Else/Jacuzzi Boys/Brothers Vibe. În prezent, Atapy are colaborări cu artişti renumiţi din LA precum Louisahhh!!! şi Cari Golden, vocalişti care lucrează cu nume mari ale muzicii electronice underground.

Mahony este rezidentul clubului Kristal încă din anul 2010, an în care a fost desemnat şi cel mai bun rezident cu cea mai rapidă ascensiune. A pus muzică alături de Lee Burridge, Dubfire, Audiofly, John Digweed, Carl Cox, dOP, James Zabiela, Pan-Pot, şi alte nume mari.
Datorită rezidentiei la clubul Kristal şi participarea la festivalul Sunwaves pune muzică în cluburi din Berlin, Paris şi Barcelona.

“Am început timid, dar am crescut repede.Dacă la prima ediţie peste 2700 de clubberi au urcat pe acoperiş alături de noi, la a două ediţie numărul lor aproape că s-a dublat, iar acum, la cea de-a treia, sperăm că suprafaţă de 7000 m/pătraţi a rooftop-ului să fie plină ochi” declara organizatorii.

Bilete regular în avans: 30 ron
Bilete la intrare:
40 ron înainte de 12
50 ron după 12
Bilete VIP – 60 ron

Biletele VIP presupun accesul la zona de mese şi bar special amenajate pentru acest spaţiu, precum şi la backstage.

Rezervări mese + bilete V.I.P în avans:
Eliza : 0745044515
Accesul la eveniment se face începând cu ora 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Ieşirea din locaţie nu este permisă până la ora 01:00, în caz contrar trebuie să plătiţi din nou contravaloarea biletului de intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here