Teorii ale conspiratiei si desene animate

  0
  8716

  V-am mai distrus o dată copilăria, cu episoadele pierdute din desenele animate. Acum e timpul pentru niște teorii dubioase, recoltate de pe internet.

  tumblr_mq758vcHHL1rmnykko1_500

  Courage the Cowardly Dog

  O teorie care pare chiar plauzibilă, dacă stăm puțin să ne gândim. Courage e de fapt un câine normal, iar toți monștrii din oraș sunt oameni simpli, dar înfricoșători pentru un cățel. The middle of nowhere nu e tocmai ce pare a fi, e doar un oraș banal, însă stăpânii lui sunt prea bătrâni ca să-l mai scoată la plimbare. Deci, tot ceea ce știe Courage e casa lui, nu și împrejurimile, pentru că nu le-a văzut niciodată. Sună destul de logic.

  Dexter’s Laboratory

  Cică viața lui Dexter nu e atât de interesantă pe cât pare, pentru că suferă de sindromul Asperger, iar noi vedem totul din prisma unui…autist. Deci, dacă are probleme la nivel social, toate personajele nu sunt tocmai așa cum le percepe el. Dee Dee e incredibil de stupidă, dar Dexter nu poate să înțeleagă fetele. Mama pare să-și schimbe comportamentul prea des, dar de fapt el nu-și dă seama când o enervează și când nu. Iar tatăl, un incompetent 90% din timp, e doar un om normal.

  The Smurfs

  Sunt rasiști, homosexuali, naziști și a aduc a KKK. Să le luăm pe rând. Când se îmbolnăvesc,  devin negri și pierd orice urmă de inteligență. Destul de rasist? E o singură femeie în toată comunitatea lor și nimeni nu are vreo relație cu ea, nici măcar vreunul dintre cei doi care se străduiesc să o impresioneze. Salutul lor sună cam așa; “All for Smurf and Smurf for all!” Toți au aceeași culoare și poartă scufii albe. Papa Smurf, the grand master, poartă una roșie. Sună cunoscut?

  [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=wyayOM9lKI8[/youtube]

  Aladdin

  Acțiunea din Aladdin se desfășoară într-un viitor islamist, post-apocaliptic. Toată teoria pornește de la faptul că duhul îi spune lui Aladdin că hainele lui sunt „so third century’”. Având în vedere că a stat închis zece mii de ani, duhul nu avea cum să fie la curent cu evoluția modei. Deci, Aladdin trăiește, aproximativ vorbind, prin anul 10,300. Toată magia se referă, de fapt, la evoluția tehnologiei.

  Ed, Edd n Eddy

  Toate personajele din Ed, Edd n Eddy sunt fantome și toate au murit în Cul-de-sac, în perioade diferite, între anii 1900 și 2000. De asta niciunul nu are părinți, sunt într-un fel de purgatoriu. Rolf, obsedat de agricultură, a murit în anul 1903 și a trăit pe vremea când orașul nu era încă dezvoltat. Johnny și Plank au fost următorii, iar apoi a apărut Eddy, obsedat de bani, imediat după Marea Criză Economică. Sarah și Ed au crescut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar Nazz era o hipioată din anii ’70. Eddie a murit în circumstanțe neinteresante, Kevin vine din anii ’90, iar ultimul a fost Jimmy.

  Pentru mai multe teorii ale conspirației, folosiți cu încredere internetul, că nu duce lipsă.

  Sursă foto: outofcontextcourage.tumblr.com, fanpop.com,