Tendințe primăvară-vară 2018

Chiar dacă moda nu este una dintre preocupările tale zilnice, sigur te-ai întrebat măcar o dată care-s noile tendințe. Iată ce am descoperit noi că va fi la modă în anotimpurile calde ale anului acesta.

#1. Upgrade anii ’80 

Primăvara aceasta, totul se învarte în jurul stilului anilor 1980. Piesele evidențiază frumos talia, au umerii supradimensionați și alungesc silueta. Când vine vorba de materiale, vinilul este omniprezent pe catwalk, dar și în magazinele din toată lumea.

Tendințe primăvară-vară 2018

#2. Transparența cu măsură

Cu noile tendințe, femeile de pretutindeni devin mai îndrăznețe. Designeri ca Erdem, Dolce & Gabbana și Dior îndeamnă doamnele și domnișoarele să poarte rochii transparente cu toată încrederea.

Tendințe primăvară-vară 2018#3. Poșete tip curea

Practice și frumoase, poșetele tip curea sunt la mare căutare. Nu de mult o necesitate, acest tip de poșetă se reinventează și devine unul dintre accesoriile preferate primăvara și vara aceasta.

Tendințe primăvară-vară 2018#4. Franjuri

Franjurile, în diferite execuții, sunt din nou peste tot: pe rochii de seară, accesorii, pantofi, bluze casual și chiar pe pardesiuri clasice! Niciun material nu se poate ascunde de foarfece. Franjurile sunt unul dintre principalele atribute decorative ale sezonului.

Tendințe primăvară-vară 2018

#5. Animal print

Aparent animal printul nu va ieși niciodată din modă. Trio-ul obișnuit (piele, textile și blanuri) este acum completat cu vinilul, iar reprezentanții familiei de feline se alătură dalmațienilor. Și da, în modă tigrul poate deveni și roz, iar leopardul poate avea pete de contrast de culoare roșie, fuchsia și chiar neon.

Tendințe primăvară-vară 2018#7. Mâneci voluminoase

Mânecile bufante ale prințeselor și mânecile episcopale sunt cele mai actuale tipuri de elemente de îmbrăcăminte. Ele pot fi completate cu broderii, lurex și dantelă.

Tendințe primăvară-vară 2018#8. Flori, flori, flori

Motivele florale vintage induc pieselor vestimentare delicatețe. Nu este o surpriză că acest imprimeu se poartă mereu în sezonul primăvară – vară al fiecărui an.

Tendințe primăvară-vară 2018#9. Ținute neon

Culorile vibrante trebuie să fie combinate inteligent. De la nuanțe primare cu accente neon, ținutele de tip color block sunt infuzii de fericire vizuală. Rozul, galbenul și roșul aprins vor funcționa împreună, dar și separat, în ținute monocrome.

Tendințe primăvară-vară 2018#10. Culori pastelate

Ca și în cazul ținutelor color block, culorile pastelate funcționează fie separat, fie împreună. Îndrăznește să porți ținute Mix&Match în cele mai inedite combinații. Brandul Céline surprinde nuanțe de lămâi pastelat, lila și beige. Victoria Beckham și Hermès redau nuanța fisticului și îl reinventează în ținute atipice.

Tendințe primăvară-vară 2018#11. Articole vestimentare din plastic

Chanel, Calvin Klein și Valentino sunt brandurile care au dat startul. Cizmele peste genunchi, poșetele, rochiile și trench-urile din plastic au devenit „the it items”.

Tendințe primăvară-vară 2018Surse: http://www.closertofashion.comhttp://xmodax.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here