Telekom România contribuie la dezvoltarea ta personală

0
302

Cu siguranță ți s-a întâmplat, de foarte multe ori, să vrei să te implici în proiecte educaționale și nu numai, însă care să se dovedească a fi extrem de costisitoare pentru bugetul tău. Aceste practici își găsesc de multe ori explicația în faptul că nu dispui de suficient timp în a-ți lua un job pentru a câștiga bani suplimentari iar, de cele mai multe ori, bursele oferite de facultate sunt extrem de mici în comparație cu costurile proiectelor la care vrei să participi.

Dacă te-ai confruntat deseori cu această situație, trebuie să știi că anul acesta Telekom îți poate veni în ajutor prin intermediul programului de responsabilitate socială: Bursele TELEKOM. Acesta din urmă își propune să se implice în formarea tinerei generații prin susținerea educației și a perfomanței, oferind o bursă în valoare totală de 10.000 lei, acordată în tranşe lunare pe durata anului universitar 2015 – 2016.

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia bursei? În primul rând, trebuie să fii admis într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, acreditată, categoria “fără plată” sau “cu plată”, la zi, indiferent de profil, indiferent de anul de studiu (I, II, III, IV, V sau master). În al doilea rând, este absolut necesar să deții rezultate școlare excelente, să fii implicat în activități de voluntariat sau alte proiecte extracurriculare. Pe scurt, Telekom este în căutare de tineri ambițioși, pasionați de domeniul de studii pe care și l-au ales, și ale căror obiective de viitor întrec orice așteptare.

Înscrierile pentru bursa Telekom au loc în perioada 18 noiembrie- 14 decembrie, după care urmează:

  • 4-7 decembrie: Analiza dosarelor candidaților înscriși corect
  • 8 decembrie: Afișarea listei cu candidații selectați pentru interviu
  • 10-11 decembrie: Intervievarea celor 20 de finaliști
  • 14 decembrie: Desemnarea celor 10 bursieri din cardul programului Bursele Telekom

Dacă consideri că te încadrezi cerințelor, atunci grăbește-te să te înscrii pentru a putea să te implici în orice proiect la care visezi, fără a te preocupa de partea financiară. Dacă ești sceptic în ceea ce privește această bursă, iată ce spun cei care au beneficiat de ea:

Bogdan Baciu, Ediţia 2012”Bursa a fost experienţa cea mai pragmatică din viaţa mea. A fost o investiţie directă în proiectele la care aveam nevoie de sprijin financiar pentru a le duce la capăt. Această bursă lunară a reprezentat bugetul de dezvoltare personală, motorul pentru a continua proiectele de implicare socială începute în liceu. Bursa se măsoară în colaborări internaţionale, proiecte trans-naţionale, cunoştinţe şi experienţe de nepreţuit şi în speranţa că tot mai mulţi tineri din jurul meu pot avea şansa unică de a beneficia de acest ajutor în dezvoltarea personală.” 

Dacă această bursă este ceea ce ai nevoie pentru a cunoaște succesul, atunci nu mai sta pe gânduri și înscrie-te în competiție. Multă baftă!

Sursă foto: mobile247.ro

Sursă info: burseletelekom.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.