S-au deschis porțile! Companiile din industria construcțiilor și autoritățile publice au oportunitatea de a participa la misiunea economică „Tehnologii și procese moderne de construcții pentru eficiența energetică a clădirilor”, derulată în perioada 5 – 10 iunie 2016, în Bavaria.

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) şi partenerul german TUM-Tech organizează această delegaţie cu scopul de a promova cooperarea economică româno-germană. Delegația face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

BFP1 Ind Vinului

Componența delegației române va fi formată din 14 persoane de conducere din companii din industria construcțiilor, dezvoltatori imobiliari, companii de eficiență energetică și autorități publice.

În cadrul misiunii economice vor fi organizate vizite și întâlniri cu peste 15 companii bavareze axate pe producerea și utilizarea eficientă a energiei, construcția, modernizarea, monitorizarea și optimizarea clădirilor: furnizori de instalații și echipamente pentru creșterea eficienței energetice, energie solară, sisteme de management al energiei, tehnologii pentru optimizare energetică, protecția mediului, producători de produse de iluminat, analiza și controlul energiei din industria construcțiilor din Bavaria.

BFP ape

Înscrierea la misiunea economică se realizează prin transmiterea Formularului de aplicare către info@fntm.ro. Pentru o bună desfășurare a selecției, persoanele interesate pot aplica până pe 10 martie 2016. Locurile fiind limitate, Ministerul pentru Economie din landul Bavaria va selecta cei 14 participanți care vor reprezenta țara noastră.

Taxa de participare la misiunea economică include toate serviciile necesare delegaţiei: transport București – München dus – întors prin compania aeriană Tarom, masă și cazare în regim single, taxă zilnică solicitată de Ministerul Economiei din Bavaria, vizite la companii și organizare de mese rotunde cu întreprinzători germani, transport cu autocarul pe teritoriul Bavariei, servicii de traducere și asigurare de sănătate în Germania, oferite la un cost total de 2300 RON.

Programul orientativ al delegaţiei şi Chestionarul de aplicare se pot descărca de pe website-ul Fntm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here