TEENMEDIA ACADEMY DĂ STARTUL ÎNSCRIERILOR PENTRU CURSURILE DE ACTORIE DIN TOAMNĂ

  0
  57

  TeenMedia Academy dă startul la înscrierile pentru cursurile de actorie din această toamnă – între 10 și 17 septembrie, pe Calea Călărașilor nr. 55, personalități din lumea teatrului vor sta de vorbă cu cei care doresc

  teenmedia-3 să afle ce se află În Culise și le vor oferi detalii despre cum un curs de teatru îți poate schimba viața în bine. Detalii suplimentare și programări pe www.teenmedia.ro

  Toamna este anotimpul transformărilor – când practic mai ai la dispoziție doar câteva luni în care să-ți pui în practică gândurile de schimbare (în bine) pe care le-ai avut la început de an. Ce poți învăța în cadrul unui astfel de workshop de dezvoltare personală bazat pe actorie:

  • Vei invata sa comunici mult mai eficient cu cei din jurul tău
  • Vei invata sa ai mai multa incredere in tine si in corpul tau
  • Te vei elibera de stresul si tensiunea vietii de zi cu zi prin creativitatea artistica
  • Vei intelege ca e ok sa fii vulnerabil
  • Iti vei face prieteni intr-un mediu pozitiv si dinamic
  • teenmedia-2

  Dacă te întrebai cum stau lucrurile în culise, acum ai șansa să afli chiar de la profesioniști! Cursurile de actorie te ajută să faci primii paşi – fie către o carieră de actor, fie către descoperirea sinelui. În programă veți regăsi ateliere de dicţie-vorbire, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic și literar, studiul personajului. Vedeta cursului rămâne însă spectacolul de la finalul cursului, care lasă o amprentă puternică în memoria participanților.

  Pentru mai multe detalii, impresii ale participanților și testimoniale vizitați site-ul http://teenmedia.ro sau blogul http://cursurideactorie.wordpress.com sau la telefon 0727.033.004.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.