Eşti curios, dornic de noi experiențe, dispus să împărtășeşti idei și să înveţi de la cei din jur? Atunci eşti persoana potrivită pentru acest eveniment! Mizăm pe contactul cu noi perspective, ce vor deveni surse de inspirație pentru viața ta personală şi profesională.

Nucleul ediției 2018 aduce în prim plan conceptul de ”Master your Choices”. Subiectele abordate în discursurile speakerilor invitați se vor concentra în jurul artei de a lua decizii, o abilitate ce a trecut de la stadiul de avantaj la cel de imperativ în societatea actuală. Dorim să te ajutăm să îţi lărgeşti orizonturile, aducând pe scenă mărturii vii, palpabile. Luarea de deciziireprezintă un subiect destul de complex, dar considerăm că prin abordarea acestei teme facilităm cu adevărat învățarea din experiența altor persoane, ce se răsfrânge pe o gamă largă ca și context, domeniu sau consecințe.

În ceea ce privește temele și noțiunile atinse, mizăm pe varietate, și nu pe o rețetă universală și general aplicabilă. Tocmai prin această diversitate promovăm o interacțiune benefică în comunitatea noastră locală, încurajând o atitudine informată, proactivă, conștientă de actualitate și gata de a face cea mai bună alegere pentru statutul său individual. Experiența, motivația și plăcerea de a împărtăși idei sunt instrumentele la care apelăm pentru a stabili acest schimb de informaţii, cu scopul de a propaga viziuni noi și de a inspira oameni prin calitatea conceptelor prezentate.

Biletele pe tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com/bilete/ 

Vrei să colaborezi cu noi, să ne dai un sfat sau să ne ceri o informaţie? Ne găseşti la: contact@tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here