TEDxBucharestWomen închide anul evenimentelor organizației TEDxBucharest

  0
  34
  TEDxBucharestWomen afis

  TEDxBucharest închide 2019 cu un eveniment bold & brilliant, inspirat de conferința globală TEDWomen2019. Întâlnirea de o zi TEDxBucharestWomen va aduce pe scena sălii Auditorium a Muzeului Național de Artă al României, profesioniste inovatoare din domenii diverse: transmedia, societate, genetică și medicină biomoleculară, psihologie și psihoterapie, sănătate mintală.

  TEDxBucharestWomen va include și o selecție din cele mai apreciate discursuri ale conferinței globale.

  Când: 7 decembrie 2019
  Unde: MNAR – sala Auditorium

  Ioana Mischie
  Artist transmedia și futurolog

  Artista de origine română, premiată pentru film, cinematic VR, concepte creative interactive, membră din 2018 a Women in Film and Television Los Angeles. Activează ca artist și futurolog transmedia pentru organizații educaționale și audio-vizuale. La TEDxBucharestWomen va prezenta cum se dezvoltă proiectul Government of Children-A Manifesto for Tangible Utopias.

  Andreea Cătana
  Profesor în medicină, om de știință și cercetător, specialist în genetică

  Andreea este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, actualmente profesor al secției de Medicină Generală și Dentară. Specialistă în ontogenetică și cercetare de biologie moleculară, Andreea va vorbi despre etica tehnologiei utilizată în genetică medicală.

  Simona Tache
  Jurnalist, scenarist, blogger si terapeut

  Fostă jurnalistă pentru Academia Cațavencu, Cațavencii, Cotidianul, scenarist pentru producții TV, autor www.simonatache.ro și al unor cărți best-seller umoristice. Recent, s-a reinventat devenind psiholog și terapeut. Ne promite un moment versatil din care să devenim mai curajoși.

  Yolanda Crețescu
  Psiholog, terapeut adlerian, creatoarea depreHUB și activistă pentru sănătatea mintală

  Cu o experiență de peste 15 ani (din care 7 în psihologie aplicată în probleme de securitate națională), Yolanda a creat depreHUB – primul hub anti-depresie din România.Își spune specialistul în recuperare, iar la TEDxBucharestWomen ne va ajuta cu mici sfaturi despre cum să ne vindecăm mintea în timp ce ne trăim viața la maxim.
  Agenda evenimentului și numele speakerilor se vor comunica pe website. Biletele sunt disponibile la prețul de 150 RON.