TEDxBucharest 2015: Interconnected

0
232

Cea de-a șaptea ediție a TEDxBucharest va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie 2015, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady și are tema Interconnected. În acest context, interconnected simbolizează conexiunile, interdependențele vieții care pot schimba destinul unei persoane.  În cadrul evenimentului, cei 18 speakeri din 7 țări vor discuta despre schimbări, idei, întâmplări și destine.

TEDx este locul unde se adună cele mai inovative idei, unde se aprind discuții în jurul celor mai cele mai controversate teme. Persoanele care participă la eveniment au un impact puternic asupra oamenilor și ajută la schimbarea mentalităților. Andrei Dinu, organizatorul TEDxBucharest 2015 este de părere că „de-a lungul celor șapte ediții ne-a impresionat motivația oamenilor pe care i-am văzut pe scenă de a-și duce până la capăt ideile și proiectele care îi pasionează. Suntem conectați unul cu celălalt și o simplă acțiune a unuia dintre noi poate schimba viața unei persoane sau chiar soarta unei comunități întregi”.

Printre speakerii acestui an se numără:

Adriana Istrate, consultant bancar, dar și ultramaratonistă. Și-a dedicat timpul alergatului din dorința de a-și schimba stilul de viață. Ea a depășit un record mondial după ce a alergat 7 maratoane și 7 maratoane în 7 continente, în mai puțin de 10 ani. Cea mai recentă reușită este depășirea recordului deținut de Ziyad Tariq Rahim la ultramaratonul din Vietnam, de 70 de kilometri, parcurși în 18 ore.


adriana istrate

Andrei Lupșe, fondatorul Baza Ulmu, licențiat în design. Proiectul pe care l-a fondat Andrei are la bază o combinație de știință, ecologie, tehnică și tradiție ce presupune construirea de case ecologice prin tehnici specializate.

Paul J.R. Renaud, profesor asociat de marketing, coach și scriitor. Ariile lui de specialitate sunt coachingul comportamental și marketingul. Paul J.R. Renaud este coach recunoscut la nivel internațional.

renaud

Vijay Raju, Vicepreședinte al Global Shapers Community pentru World Economic Forum. Creativitatea și contruirea modelelor inovative de business, acestea sunt ariile lui de interes.

Lista completă a speakerilor o poți găsi aici: www.tedxbucharest.ro/speakers.

Conceptul de TEDx a apărut în anul următor, în 2009, și la prima ediție, care a fost organizată în plină criză, nici nu ne gândeam că vom ajunge să organizăm încă alte șase evenimente, mai ales că acesta nu este un eveniment comercial. Scopul acestor conferințe este acela de a aduce în fața publicului român oameni cu totul deosebiți, care nu apar de obicei în public și care au ceva esențial de spus”, a mai spus Andrei Dinu în legătură cu evoluția și dezvoltarea evenimentului în țara noastră. La celelalte 6 ediții TEDx au participat peste 3.000 de oameni, iar anul acesta organizatorii așteaptă un număr de 850.

Înscrierile la ediția TEDxBucharest 2015 se fac de pe site-ul oficial, până pe 6 noiembrie 2015. Prețul unui bilet “Early Bird” este de 60 de euro până la data de 1 noiembrie, iar cel al unui bilet de tip “Regular” este de 80 de euro până la data de 6 noiembrie, însă există și reduceri disponibile pentru grupuri de peste 5 sau 10 participanți. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady. 

Poți da join event-ului de pe Facebook aici.

Sursă poze: eventora.com, cariereonline.ro, gandul.info, twitter.com

Articol scris de: Ana Maria Baciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.