Vineri, 6 martie, BlackOut îi aduce în premieră la Timișoara pe eroul Cocoon – Ilario Alicante și tânărul italian al cărui techno zguduie pereții – Luca Agnelli.

Deja familiarizati cu locația de la Bv. Vasile Pârvan, nr. 5, sunetul Funktion One ne va face să vibram de fericire încă o dată, iar proiecțiile ne vor purta într-o frumoasă călătorie pe beat-urile muzicii începând cu ora 23:00.

Line Up :
Ilario Alicante – IT [Cocoon recordings, Deep Moves.]
Facebook page 
SoundCloud 

Luca Agnelli – IT [Etruria Beat, Desolat, Truesoul, Safari]
Facebook page
SoundCloud 

JUST2 – RO [Toolroom / Stereo Productions / Suara]
Facebook page 

Ulises – RO [L a u n m o m e n t d a t]
Facebook page 

Pentru Dj-ul și producătorul Ilario Alicante tot succesul sau se rezumă la un singur lucru: a început ca și clubber, încă se consideră clubber și întotdeauna păstrează acea conexiune vitală cu ringul de dans.

Ilario Alicante este cel mai tânar dj care a pus muzică la celebrul festival Time Warp, la numai 15 ani. De atunci a intrat sub aripa protectoare a lui Sven Vath și, totodată, în famila Cocoon, ajungând ca la vârsta de 26 de ani să pună muzică la cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume.

Luca Agnelli, tânărul din Tuscana, are un stil unic prin care transmite pasiune și adrenalină, vise și emoții.Nu își clasifică sound-ul specific ca având limite precise, dar e destul de evidentă combinația între rădăcinile puternice ale house-ului, cu techno-ul contemporan și cu inflexiuni deep.

În momentul de față Luca Agnelli este unul dintre cei mai râvniți tineri italieni în lumea-ntreagă și de fiecare dată umple sala-n care pune muzică până la refuz.

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din România, piesele lor făcând parte din repertoriul obițnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. În 2011, o nouă poveste se înfiripă pentru cei doi, reușind cu ajutorul lui Luca M, unul dintre cei mai aprigi susținători ai acestui proiect, să deschidă propria casă de discuri, Get Funky Music, sub egida căreia au semnat artiști de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo și mulți alții.

Last but not least, Ulises cochetează cu muzica electronică de prin anul 2010, când i-am auzit pentru prima oară set-ul în cadrul festivalului JEMF. De atunci a pus alături de nume mari precum: NTFO, Alex Niggemann, Mihai Popoviciu.

Exact ca un labirint Blackout devine locul în care te poți pierde cu ușurință, poți evita orice te epuizează și mai ales poți lua parte la ceva “Out of the oridinary”. Astfel, ai șansa să descoperi o cu totul altă față a vieții de noapte din Timișoara.

Biletele au fost puse în vânzare prin rețeaua bilete.ro, organizatorii începând numărătoarea inversă.

Bilete în avans:

15 ron – 200 buc, perioada 14.02 – 21.02

8 ron – 200 buc, perioada 21.02 – 06.03

Bilete la intrare:

20 ron înainte de 00:00

30 Ron după 00:00

Pentru BILETE ÎN AVANS ȘI REZERVĂRI sunați la: +40 745 044 515.

Accesul la eveniment se face începând cu ora 23:00.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Pentru acreditari de presa va rugam contactați: Eliza@blackout.events.

Webpage
Facebook Page

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here