joi, octombrie 21, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruTeatrul Roșu vă urează o săptămână minunată!

Teatrul Roșu vă urează o săptămână minunată!

Joi, 25 iunie, ora 20.00: „Iubirea e un lucru foarte mare”
Teatrul Roșu vă invită la o comedie…sau mai bine zis – la o nuntă la a doua vedere!!! Cât de repede se pot îndrăgosti și căsători doi tineri, precum Tanța și Costel? Nimic nu contează, atunci când €œIubirea e un lucru foarte mare”. Așa să fie oare?

Regia: Marius Gilea

Cu: Adina Stoica, Daniel Hara, Trionierele

Descriere:

Doi tineri se înâlnesc în gara de la Medgidia și cu viteza luminii își pun la cale viitorul. Dacムnu crezi cムiubirea e un lucru foarte mare, te asteptăm la 1h și 15 min de umor de bunムcalitate, marca Ion Băƒiesu.
O comedie plină de situații foclorice, alături de trei tineri actori talentați, te asteaptムcu drag la un spectacol care te va face să uiți de problemele cotidiene.

„Ajunsi, bine sănătoși, Tanța și Costel!” și Maestrul

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în BackYard Garden & Pub€‹ se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

28 iun

O femeie împărțită la doi”, de Ana Odagiu

Distribuția: Ana Odagiu
Cosmin Teodor Pană
Vlad Trifas

Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu

Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își închipuie ce se petrece pe la spatele sau?

Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu va puteți imagina. Cum se vor rezolvă lucrurile? Aflați vizionând comedia „€œO femeie împărțită la doi”.

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în grădină se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular