La ginecolog – 11 Septembrie 2016, ora 18:00@BackYard Garden&Pub

Regia: Alexandru Jitea. Cu: Corina Dragomir, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu / Mirela Jienescu, Diana Iarca, Alexandru Mike Gheorghiu

După „Feisbuc”, vă invităm „La Ginecolog”! O nouă comedie născută tot din umorul iremediabil al vieții cotidiene.
Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești!
Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mâna ușoară. Așteptăm să vă programați!

Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 17.00, iar rezervările se revendică pana la 17.45. Pentru detalii: 0723.196.376.
Iubirea e un lucru mare – 08 Septembrie 2016, ora 20:00 @BackYard Garden&Pub
08 sept
Regia Marius Gîlea; cu Adina Stoica, Daniel Hara și Povestitorul.
Doi tineri nerăbdători: El – tipul practic, atent la detalii, mai ales la cele inutile, care costă, romantic şi nu prea, băiat de casă şi nu prea; Ea – entuziastă până în vârful degetelor, ascultătoare, gospodină şi nu prea, iertătoare şi nu prea.
Se întâlnesc în gara de la Medgidia şi, cu viteza luminii, îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi căiubirea e un lucru foarte mare, atunci te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.
O comedie plină de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.
„Ajunsi, bine sanatosi, Tanta si Costel!” și Maestrul.
Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here