Duminica, 14 dec., ora 16.00 – SOT DE VANZARE
Intrucat reprezentatia de la ora 20.00 este SOLD OUT, dar mai exista doritori, am mai programat un spectacol in aceeasi zi, dar la ora 16.00 (cu acces de la ora 14.00). Cei care au cumparat deja bilete si au facut rezervare pentru ora 20.00, sunt asteptati conform celor stabilite, iar cei care fac acest lucru ulterior anuntului sunt asteptati la reprezentatia de la ora 16.00.
„Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face incepand cu ora 14.00. Pentru detalii: 0723.196.376 | http://teatrul-rosu.com/ teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1

Comentarii

comentarii