Teatrul Roșu vă invită la premiera spectacolului ”Soțul soției mele”

0
855
JOI, 19 feb., ora 20.00: „De ce tocmai tu?” | Spectacol de teatru | Comedie
Ea, 26 de ani, poetă. El, 28 de ani, pictor. Ei îi plac florile artificiale și minciunile. Lui îi plac adevărurile simple. Afemeiat, ciudat, obraznic. Nu se potrivesc. Nu se înghit. Musai să se evite. Când se văd, își mușcă buzele ca să nu strivească o înjurătură. Sau …ca să nu se sărute? Ea l-ar strânge de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. El ar strânge-o de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. N-au timp pentru jocuri. Ceva îi oprește. Sau …cineva?

“DE CE TOCMAI TU?”

Regia: Natalie Ester.
Cu: Natalie Ester, Cătălin Stelian.

Preț bilet: 25 lei.
Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Duminică, 22 feb., ora 20.00: PREMIERA OFICIALĂ: „Soțul soției mele” | Spectacol de teatru | Comedie
“Soțul soției mele”, de Miro Gavran – un spectacol de Anca Maria Colteanu.

Cu: Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu / Ana Maria Carablais.
Pe Darius Daradici (cel care îl interpretează pe Luka) l-ați mai putut vedea jucând la Teatrul Roșu în spectacolul “Hai să facem sex”.

Descriere “Soțul soției mele”:

În localitatea Split, se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent),un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice , cu răsturnări de situații dinamice și amuzante. Cei doi bărbați disperați că sunt căsătoriți cu aceeași femeie trec prin toate posibilitățile de a-și salva viețile în legătură cu această neplăcută întâmplare, dar ajung la concluzia că e mai bine să lase lucrurile așa cum erau înainte de a afla unul de celălalt. Peste mai mult de doi ani Luka se trezește din nou la ușă cu Tony, care-i spune că Eva îi înșeală cu tatăl copilului ei, pe care îl credeau mort. La un moment dat, Eva ajunge acasă și este confruntată de cei doi soți ai ei, care o pun să aleagă între ei. Ea spune că nu poate alege și mai bine renunță la amândoi. Puși în fața acestei situații, Tony și Luka renunță la presiuni și acceptă în final pătratul amoros.


Accesul în club se realizează începând cu ora 18.00. Informații și rezervări 0723196376.
Preț bilet: 25 lei

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

19 feb  22 feb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.