Teatrul Roșu – Spectacole 11-14 aprilie

0
42
teatru rosu afis

Teatrul Roșu prezintă următoarele spectacole, în perioada 11-14 aprilie 2019:

11 Aprilie, ora 20: „De ce tocmai tu?”

O piesă de teatru?
O poveste adevărată?
Nu știu. Nu mai știu.
Ea, poetă.
El, pictor.
Ei îi plac florile artificiale și minciunile.
Lui îi plac adevărurile simple. Afemeiat, ciudat, obraznic.
Nu se potrivesc. Nu se înghit. Musai să se evite. Când se văd, își mușcă buzele ca să nu strivească o înjurătură. Sau… ca să nu se sărute? Ea l-ar strânge de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. El ar strânge-o de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. N-au timp pentru jocuri. Ceva îi oprește. Sau… cineva?
Regia Natalie Ester. Cu Natalie Ester și Andrei Radu.

Preț bilet 25 Lei. Acces 18:30 – 19:45.

12 Aprilie, ora 20: „Michelle”

„Michelle” este un spectacol cu teatru și dans, o adaptare după best seller-ul american „Un apartament la Paris”, de Michelle Gabler. Michelle este o tânară artistă, care vă introduce în lumea nebună și imprevizibilă a spectacolului, prezentându-v-o pe Marthe de Florian, care a fugit de la mânăstire și a ajuns la Paris. Ce se întamplă oare cu Marthe și cum a devenit ea demimondenă? Cum se îndrăgostește ea de Giovanni Boldini? Toate peripețiile și ce oameni întâlnește Marthe la Paris le puteți vedea pe 12 Aprilie, la Teatrul Roșu.

Distribuție: Maria-Magdalena Chihaia
Regie: Dimitrie Bogomaz
Coregrafie: Daniel Dobre
Coloana sonora: Vasile Bogomaz
Scenografie: Daniel Stamate
Costume: Alexandra Barna
Accesorii: Madalina Vlad

Preț bilet 25 Lei. Acces 18.30 – 19.45.

13 Aprilie, ora 20: „Un bărbat și mai multe femei”

O piesă în care facem cunoștință cu un om normal, care, pus în diferite situații de viață, ajunge să reacționeze neașteptat, imprevizibil. Femeile pe care le întâlnește îi schimbă definitiv viața!

Un spectacol cu Marius Gîlea și Ana Odagiu, actori cunoscuți din spectacolele  „Soț de vânzare” și „Crimă la Howard Johnson”.

Marius Gîlea este soțul – casnic, liniștit și la locul lui. Nimic deosebit, în aparență, dar un eveniment lipsit de importanță îi tulbură existența.

Ana Odagiu reușește, cu succes și umor, să interpreteze mai multe personaje. Mai exact, opt femei diferite vor prinde viață chiar sub ochii dumneavoastră. Versatilitatea, talentul și virtuozitatea sunt cuvintele care descriu cel mai bine interpretarea Anei!

Este un spectacol plin de umor de bună calitate, un spectacol care are ritm, un spectacol care vă va bine dispune și vă va face să vreți să reveniți la Teatrul Roșu!

Preț bilet 25 Lei. Acces 18.30 – 19:45.

14 Aprilie, ora 17: „La ginecolog”

Regia: Alexandru Jitea. Cu: Corina Dragomir, Diana Iarca / Andreea Samson / Mihaela Coveseanu, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu / Mirela Jienescu, Alexandru Mike Gheorghiu.

După „Feisbuc”, vă invităm „La Ginecolog”! O nouă comedie născută tot din umorul iremediabil al vieții cotidiene.
Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești!
Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mâna ușoară. Așteptăm să vă programați!

Preț bilet 25 Lei. Acces 16.00 – 16:45.

teatru rosu afis