Joi, 20 August, ora 20:00: „Soț de vânzare”

„Soț de vânzare”, piesă de teatru după Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea.

Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tânără „moderna” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecență, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de a€œdouaja€™ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care va va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și teatru românesc underground!

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în BackYard Garden & Pub se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45.

Pentru detalii: 0723.196.376.

23 aug

Duminică, 23 August, ora 20.00: „Cine iubește?”

„Cine iubește?” – după Valentin Lazăr.

Regia: Liliana Cîmpeanu

Cu:

El: Valentin Paraschivu / Daniel Vișan
Ea: Carmen Magdalena Sascău
Amantul I : Danni Ionescu
Amantul II : Altan Safta Zacheria / Cristi Constantinescu
Instalatorul: Mihai Hurduc

El și Ea se iubesc. El și Ea se ceartă. El și Ea se înșală reciproc. Ei doi râd împreună. Doi amanți ai ei locuiesc temporar în… dulap și vânează molii, iar al treilea repară… instalații cu … vaselină. Amantele lui prezintă moda nud în patul conjugal. El și Ea se mint reciproc și își spun vorbe grele printre zâmbete și glume. El și Ea se mai iubesc? El și Ea se urăsc la fel de mult pe cât s-au iubit la început. Cât se mai pot certa? Cât se mai pot înșela? Până unde poate ajunge relația lor? Când întrebările lor se termină, începe amuzamentul nostru.

Dacă vreți să aflați care sunt căile de ieșire din minciună, veniți să râdeți cu lacrimi la spectacolul ”Cine iubește?”.

Accesul în BackYard Garden & Pub se realizează începând cu ora 18:00, iar rezervările se revendică până la 19:45.
Informații: 0723196376.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here