Teatrul Rosu: „Ouă congelate” – 20 August 2017, ora 17:00 @ The Hub și „Scuzați, pardon, m-am răzgândit” – 18 August 2017, ora 20:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

0
120

„Ouă congelate” – 20 August 2017, ora 17:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

De Rucsandra Pop. Regia Anca Colțeanu. Cu Maria Radu, Ana Odagiu, Nicu Banea, Adriana Titieni.
În avionul Barcelona-București, culmea coincidenței, stau așezate, pe cele 3 scaune alăturate, 3 femei pe care le cheamă Maria.
Numele, Spania, singurătatea, despărțirile, copiii, dorul de România, soarele le fac pe două dintre ele să devină prietene intime înainte de decolarea avionului. Totul se întâmplă rapid, ele realizează că sunt suflete pereche și formează o coaliție împotriva celei de-a treia, o studentă la antropologie, cât și împotriva însoțitorului de bord pe care amândouă „l-ar lua acasa”. Spectacolul surprinde intimitatea casnică a acestor femei, afișată în acest avion, lipsa de discreție și bun simț, pe care o întâlnim la tot pasul, incultura și superficialitatea care se reflectă în mod dramatic în viețile noastre.
Trei caractere puternice, trei românce contemporane, pierdute undeva în aer, care luptă pentru copiii lor răzgândiți și nefăcuți, au aflat că există procedeul de congelare a ovulelor și sunt hotărâte să aplice metoda pe loc, la tot avionul dacă se poate: „Pentru că orice femeie trebuie să aibă un copil și, cel mai indicat, în eprubetă, dacă bărbații sunt porci și s-a ajuns la această concluzie de mai multă vreme”.
Preț bilet 25 lei. Acces 15:30 – 16:45. Rezervări 0723 196 376.
***
18 aug h 20 (1)
„Vorbim pe mess, ne întâlnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despărţim prin sms. Dar dragostea…”
Frumuseţea s-a născut la ţară; se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la Bucureşti să se facă actriţă.
Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi.
Distribuție: Luminita Bucur și Oleg Apostol (recunoscuți pentru comedia „Terapie în trei”).
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376.
Accesul se realizează începând cu ora 18.30, iar rezervările se revendică până la 19.45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.