Miercuri, 3 dec., 20.00 – Improvisneyland te pune bine cu Mos Nicolae!
Miercuri, 3 decembrie, de la ora 20:00, improvizam cu umor patriotic in Music Club pentru a pregati venirea cu surprize placute si nu cu nuiele a lui Mos Nicolae!

Rozana, Monica, Madalin, Pavel si Tibi garanteaza o seara de pomina cu scene vesele si pline de umor carora nu le-ar rezista nici sfintii (!)

Miercuri, 3 decembrie, vino urgent ca sa RAZI INTELIGENT! 😉

Rezervari la 0720.887.115

Intrarea: 15 lei cu un shot inclus
 
 
 
iubirea - 07 decDuminica, 07 dec., 20.00 – Iubirea e un lucru doarte mare
 
Teatrul Rosu va invita la o comedie…sau mai bine zis – la o nunta la a doua vedere!!! Cat de repede se pot indragosti si casatori doi tineri, precum Tanta si Costel? Nimic nu conteaza, atunci cand “Iubirea e un lucru foarte mare”. Asa sa fie oare?

Regia: Marius Gilea

Cu: Adina Stoica, Daniel Hara, Trionierele

Descriere: 

Doi tineri se întâlnesc în gara de la Medgidia şi cu viteza luminii îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.

O comedie plina de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.

“Ajunsi, bine sanatosi, Tanta si Costel!”
si
Maestrul

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in Music Club se poate face incepand cu ora 18.00. Pentru detalii: 0723.196.376 | www.teatrul-rosu.com | teatrulrosu@yahoo.com

Comentarii

comentarii