Teatrul Nottara – un succes la Bruxelles

0
107

Cu două zile înainte de atentatele teroriste de la Bruxelles, pe 20 martie, echipa Teatrului Nottara a susţinut o reprezentaţie cu Zeul măcelului de Yasmina Reza, în regia lui Claudiu Goga, la Palais de Beaux Arts (BOZAR).

Au participat personalităţi politice şi diplomatice din Bruxelles, demnitari ai instituţiilor europene, un public larg, cunoscător şi entuziast, format atât din români din diaspora, cât şi din persoane de diverse origini, care cunosc limba română. Montarea şi în special jocul actoricesc au beneficiat de minute în şir de aplauze şi ovaţii, cu publicul în picioare.

După  spectacol, actorii au avut o întâlnire informală şi prelungită cu spectatorii, spre încântarea celor prezenţi.

Participarea la acest eveniment, organizat cu ocazia Zilei Francofoniei, se datorează invitației primite din partea doamnei Mihaela Ganea, directorul Asociației European Artists Management, care ne-a transmis gândurile sale: A fost o încântare şi o bucurie să colaboram pentru a patra oară cu Teatrul Nottara, cu o producţie de mare succes, care prin text şi jocul actorilor a fost un adevărat triumf. S-a sărbătorit cu această ocazie şi Ziua Francofoniei, cu una din cele mai jucate piese la nivel internaţional ale Yasminei Reza, o piesă plină de umor, rafinament şi cu o viziune acerbă asupra unei societăţi prea ancorată în comme il faut, interpretată şi regizată minunat de echipa Teatrului Nottara, cu care ne propunem să continuăm şi să dezvoltăm colaborarea, pentru cât mai multe proiecte viitoare.

download (1)

Acest spectacol despre violenţă, îngăduinţă şi convenienţe îşi dovedeşte din nou actualitatea, într-o societate în care toleranţa apune sub ochii noştri şi umanitatea pare să dispară treptat.

Ne exprimăm încă o dată compasiunea şi solidaritatea cu victimele atentatelor teroriste.

Marinela Țepuș și echipa Teatrului Nottara

Pentru detalii contactaţi pe:

Paula Varga

Marketing şi comunicare

Tel: 0734 783 461

E-mail: paula.varga@nottara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.