Teatrul Nottara la Chișinău

0
138

Teatrul Nottara își continuă turneele în spațiul european. După Köln și Bruxelles în luna martie, Teatrul Nottara poposește la Chișinău. În zilele 5, 6, 7 aprilie, de la ora 18:30,  pe scena Teatrului de Revistă „Ginta Latină” din Chișinău vor fi jucate trei spectacole: Un pic prea intim de Rajiv Joseph, în regia lui Cristi Juncu, Vizitatorul de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Claudiu Goga șiFuncționarul Destinului de Horia Gârbea, în regia Ancăi Maria Colţeanu.

Institutului Cultural Român, partener de tradiţie al deplasărilor Nottara-ului peste graniţă, este promotor al acestui proiect cultural şi i se cuvin mulţumiri speciale pentru sprijinul acordat.

Publicul din Chișinău este invitat să participe în număr cât mai mare la aceste reprezentaţii, atât pentru a întări legătura culturală deosebit de importantă dintre cele două capitale, cât şi pentru se bucura de recitalurile apreciaţilor actorii ai Teatrului Nottara: Andi Vasluianu, Cristina Florea, Catrinel Dumitrescu, Diana Roman, Irina Velcescu, Dan Bordeianu (care joacă în Un pic prea intim), Dani Popescu, Vali Pena şi din nou Dan Bordeianu (în distribuţia de laFuncționarul Destinului) şi Alexandru Repan, Mircea Andreescu, Crenguţa Hariton, Cristian Nicolaie (în Vizitatorul).

Adaptat lumii de azi, una a comunicării şi conectivităţii, Teatrul Nottara ṣi-a făcut un titlu de onoare din a purta mesajul său, în medii cât mai diverse. Ne-am făcut prieteni în ṭară ṣi în străinătate ṣi ne-am respectat obiectivul de a fi prezenṭe active în faṭa romanilor de pretutindeni. In acest context, asumând multiplele legături cu Republica Moldova, vom continua să susţinem, cu toate resursele de care dispunem, consolidarea parteneriatului cultural dintre Bucureşti şi Chişinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.