Teatrul Nottara, din nou un succes la Köln

0
224

La invitaţia Asociaţiei „Centrul Cultural Köln”, Teatrul Nottara a prezentat publicului german spectacolul Matrimoniale de Lia Bugnar, în regia Dianei Lupescu, în data de 20 noiembrie, ora 18.00, la Teatrul Bürgerhaus Köln-Kalk, din oraşul cu acelaşi nume.

Actorii Ada Navrot, Crenguţa Hariton, Lucian Ghimişi şi Mihai Marinescu redau cu măiestrie povestea complicată şi surprinzătoare a unor oamenii care tânjesc după fericire şi dragoste. Crizele şi temerile îmbracă aparenţa comicului şi fac spectatorul să privească personajele uneori cu amuzament, alteori cu empatie.

Imediat după spectacol, au început să curgă pe reţelele de socializare mesajele de mulţumire sau de felicitare din partea spectatorilor care au asistat la reprezentaţie:

Am râs, am plâns şi am savurat piesa, actorii, momentul!!! O piesă deosebită, care prin interpretarea excelentă a actorilor ne-a atins sufletul… La un moment dat mi-a trecut prin minte că îmi este dor de România… Mulțumesc tuturor care au fost implicați în aducerea Teatrului la Köln!!! este unul din mesajele de pe Facebook.

Este pentru a doua oară când Teatrul Nottara merge la Köln în acest an, după ce în primăvară a prezentat diasporei de acolo spectacolul Zeul măcelului de Yasmina Reza, în regia lui Claudiu Goga.

Mai multe detalii despre spectacol găsiţi aici

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi pe:

Paula Varga

Marketing şi comunicare

Tel: 0734 783 461,

Email: paula.varga@nottara.ro

crenguta-hariton-lucian-ghimisi-ada-navrot-mihai-marinescuada-navrot-lucian-ghimisi-mihai-marinescu2
lucian-ghimisi-crenguta-hariton-ada-navrot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.