Teatrul Național de Operetă și Musical – 10 spectacole în luna mai

0
65
Program mai afis

Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” vă invită în luna mai la 10 reprezentații ce vor avea loc pe scena teatrului național.

Veți putea vedea de la cele mai noi producții de operetă realizate, până la spectacole-concert de musical și muzică de film sau spectacole de dans.

Când? Vineri, 3 mai, cu un… “Vis de iubire”, un prilej pentru a putea asculta vocea  minunată a tenorului Alin Stoica, un tânăr aflat deja în plină ascensiune. Data de 11 mai, vă oferă reîntâlnirea cu “Liliacul” de Johann Strauss, cea mai recentă premieră a teatrului, iar următoarea seară (12 mai) este rezervată dansului, într-un eveniment special,  coordonat de Alin Gheorghiu, cu coregrafii diverse, prin care Teatrul Național de Operetă dorește să vină în întâmpinarea publicului iubitor de dans.

Unul dintre cele mai importante și dificile titluri de operetă, un spectacol de mare complexitate vocală și scenică – “Țara Surâsului” de Franz Lehár, va avea loc pe 19 mai și ne va ajuta să pătrundem în lumea orientală plină de mister. Rămânem în atmosfera din China prin locul de naștere al protagonistului concertului din 24 mai, Fan Shuang, bariton ce a fost în atenția publicului român, datorită televiziunii și aflat acum pentru prima dată pe scena Teatrului Național de Operetă. De asemenea, baritonul Silviu Mihăilă, va debuta în spectacolul “Parfum de femeie”, pe 26 mai.