logo-mignonTeatrul Mignon, un nou spaţiu destinat artelor frumoase, se deschide vineri, 10 mai, ora 20:30, cu spectacolul Vocea Umană în regia Sandei Manu şi interpretarea extraordinară a Oanei Pellea.

Primul spectacol, ce marchează deschiderea Teatrului Mignon, este cu atât mai special pentru Oana Pellea – “o întâlnire cu o partitură aproape imposibilă și o reîntâlnire dupa 26 de ani cu PROFESOARA MEA în ale actoriei și nu numai – Doamna Sanda Manu”.

Piese de teatru, spectacole de dans, concerte live, reprezentaţii inedite – toate acestea vor da viaţă scenei Mignon, ca evenimente de excepţie. Mignon promite să-și ofere spectatorilor pasiunea proprie pentru teatru, într-un spaţiu care se metamorfozează în funcţie de dinamica reprezentaţiei.

Găzduit de o clădire ce datează din 1926, construită în stil neoclasic, Teatrul Mignon îşi propune ca, în această perioadă de continuă criză socio-economică, să amintească de perioada înfloritoare a Bucureştiului de altădată, prin spaţiul modular, modern amenajat, care invocă luxul arhitectural de odinioară. Cu o capacitate de 55-70 de locuri, adaptabile tipului de spectacol, Mignon promite întâlnirea teatrului cu spectatorul, într-un spaţiu intim, elegant.

“Poate că ne-ar fi mai bine dacă ne-am asculta sufletul, dacă am fi atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru, dacă ne-am da o şansă visurilor noastre. Bucureştiul, oraşul acesta care ne iubeşte, e unul nostalgic după perioada lui de glorie de dinainte de război şi dorurile lui sunt multe.

Mignon vine şi-i aduce aminte că are clădiri minunate lăsate de multe ori să moară, că arta e într-o efervescentă creştere, că locuitorii lui iubesc teatrul.

Teatrul Mignon este un proiect independent, dar asta nu înseamnă de unul singur, ci înconjurat de mulţi prieteni.” (Florentina Ciocănea, iniţiatoarea proiectului, despre Mignon)

 

Contact:

Florentina Ciocănea

0726.243.907 contact@teatrulmignon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here