Teatrul Masca a deschis o nouă stagiune de spectacole în aer liber

0
76
afis Spectacole în aer liber Teatrul Masca

Teatrul Masca, instituție de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București, a deschis o nouă stagiune de spectacole în aer liber, miercuri 1 mai în Parcul Regele Mihai I.

Primele spectacole, bazate pe discursul teatral nonverbal au întâmpinat publicul bucureștean cu multă bucurie, voie bună, umor și muzică.

PROSTIA OMENEASCĂ, o ilustrare a celebrei povestiri omonime scrise de Ion Creangă este un spectacol remarcabil prin dinamism și muzicalitate și a oferit publicului ocazia de a se întâlni cu unii dintre cei mai tineri actori ai Teatrului Masca.
afiș Spectacole în aer liber
Spectacole în aer liber
NUNTA, un spectacol ce actualizează alegoric o nuntă tipic românească reia din multitudinea de obiceiuri, tradiții și cutume doar ceea ce este curat și cu sens, ceea ce aduce la suprafață simbolistica excepțională legată de acest ritual, care trebuie privită ca un adevărat patrimoniu.
afiș Spectacole în aer liber
Spectacole în aer liber

Conceptul și regia ambelor spectacole sunt semnate de Mihai Mălaimare și Anca Florea.

Spectacolele din stagiunea outdoor fac parte dintr-un proiect socio-cultural amplu care are ca principal scop facilitarea accesului publicului la actul cultural, Teatrul Masca fiind promotorul teatrului de stradă în România.

Pentru detalii și program, vizitați www.masca.ro