6 august, ora 18:00 și 7 august, ora 11:00,

Palatele Brâncovenești, Mogoșoaia

Vara aceasta, cinci căsuţe mici, mici de tot găzduiesc o grandioasă aventură pentru copii – „Cartierul poveștilor” – un spectacol de teatru în miniatură, ca o lume de basm, care provoacă simțurile și imaginația. Un concept inedit, care a călătorit la festivaluri din Franța și Israel, Cartierul celor mai năstrușnice personaje poposește în acest weekend VăraTic (6-7 august) la Mogoșoaia, în curtea Palatelor Brâncovenești.

Pus „în scenă” de regizoarea Michal Svironi, „Cartierul poveștilor” este o formă specială de teatru interactiv în aer liber, dedicată copiilor cu vârsta peste 4 ani. Este o întâlnire în care actorul și tânărul spectator devin prieteni, iau parte împreună la întâmplări din lumea circului, trăiesc aventuri spectaculoase în Casa Cărții, descoperă universul în Casa lui Dumnezeu, află câte ceva despre miracolul venirii pe lume în Casa Maternității și învață să fie cu adevărat curajoși.

Reprezentațiile sunt programate sâmbătă, 6 august, ora 18:00 și duminică, 7 august, ora 11:00, în cadrul stagiunii estivale „VăraTic”, organizată de Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești” în perioada 9 iulie – 4 septembrie 2016.

Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se realizează telefonic, la nr. de telefon 021.317.11.69/15 (Biroul PR & Management Educațional – de luni până vineri, între orele 11:00-18:00) sau via e-mail, la adresa contact@teatrulioncreanga.ro, specificând numărul de adulți / copii care participă și vârsta copiilor.

Mai multe informații despre spectacol și despre programul stagiunii estivale „VăraTic” sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here