Stagiunea de vara In CuliseNu lăsa vara să treacă fără o vizită la Teatrul În Culise! Da, ai văzut bine – chiar dacă e cald afară, culisele sunt deschise pentru ochii curioșilor! În luna Iulie ai parte de spectacole de teatru la un super preț: pentru fiecare bilet cumpărat ai 50% reducere din prețul celui de-al doilea.

Așa cum v-a obișnuit până acum, În Culise vă așteaptă cu un program lejer de vară și cu spectacole pe care le transformă în experiențe de neuitat. Poți încerca Imaginează-ți că ești Dumnezeu, un spectacol-fenomen care îți oferă o viziune comică asupra României de astăzi, Conversații cu Mafia – un spectacol de atmosferă care te introduce într-o lumea mafiei americane, Proștii sub clar de lună – o comedie veritabil românească în care cuplurile se formează în funcție de interes, Scrisori către Rita – The Show, un spectacol controversat plin de amuzament și erotism, nerecomandat celor sub 18 ani, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți – o poveste dureros de amuzantă despre viața fiecăruia dintre noi, Trei piese scurte fără sex – o comedie tragică ce promite să-ți trezească simțurile, Frumoasa călătorie a urșilor panda – o călătorie teatrală care demonstrează că dragostea există și dincolo de moarte.

Pe lângă aceste titluri, În Culise vă asigură și seri de comedie cu intrare liberă – comedia romantică realizată de absolvenții cursurilor de actorie Teen Media – Just about love, iELE – o improvizație, două… – un show de improvizație care te binedispune în fiecare Miercuri de la ora 20:00 și Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Florin și Alex Șerban – spectacolul de comedie unde poți să îi vezi pe cei mai îndrăgiți actori ai teatrului!

Program In Culise 4-10 IulieProgram În Culise 4 – 10 Iulie

  •  Vineri, 4 Iulie

Ora 19:00

IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU – comedie

După texte de Matei Vişniec
Durata: 1h30

Preţ bilet: 30 lei

„Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu” propune o altfel de experienţă pentru spectatori. Aceştia vor putea vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranţă şocant şi intrigant.
Spectacolul vorbeşte despre iubire, despre absurdul din vieţile noastre, despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informaţii, despre România, despre teatru, şi reuşeşte să atingă şi să lovească, făra să plictisească niciun moment, prejudecăţi şi idei periculos de amintit.

Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu Cristian Dumitru & Friends

Preț bilet: 20 lei

  • Sâmbătă, 5 Iulie

Ora 19:00

AȘA SE INTAMPLA CU TOTI OAMENII OBISNUITI – comedie

Durata: 1hPreţ bilet: 30 lei

Viețile oamenilor sunt atât de similare și ei nici măcar nu-și dau seama. Toți se cred speciali, simt că există o sclipire undeva în interior și la final își dau seama că totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, mănânci mai mult decât ai nevoie, schimbi bărbații și femeile din viața ta precum îți schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contră, te abții de la excese și mănânci numai rădăcini, te culci înainte de ora 22 și mereu cu aceeași persoană și gata! ”Ești special”. Dar la final.. nu te deosebești cu nimic de ceilalți. Te naști, te consumi, îmbătrânești și faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi să rămâi singur, exact cum te-ai născu.

O tragicomedie care reușește să stârnească în tine dorința de a te cunoaște mai bine și de a găsi acel sens al vieții de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, și te vei regăsi în neliniștile și absurdul persomajelor. Dar așa e viața, absurdă. Și banală.

Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu CRISTIAN DUMITRU & FRIENDS

Preț bilet: 20 lei

  • Duminică, 6 Iulie

Ora 19:00

SCRISORI CATRE RITA – comedie erotica

Durata: 1h30Preţ bilet: 30 lei

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie/Laurei Marin, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

  •  Miercuri, 9 Iulie

Ora 20:00

Iele – o improvizaţie, două… – show de improvizaţie cu INTRARE LIBERĂ

Cu: Adriana Bordeanu, Camelia Pintilie, Juli Nagy, Victoria Răileanu, Delia Riciu – MC

Trăim prin joc. Trăim altfel datorită jocului. Ne pierdem în el şi trăim mai bine, vedem mai mult, simţim intens. Jocul face jocurile. Lasă-te şi tu prins în el ! Vino În Culise şi fii parte la show-ul primei trupe feminine de teatru de improvizaţie din Romania- Trupa iELE. Nu avem scenariu, nu avem regie sau altceva pregatit dinainte, avem doar o imaginaţie bogata şi o poftă nebună de joc, ca doar suntem iELE. Te aşteptăm să te convingi.

  •  Joi, 10 Iulie

Ora 19:00

Regizor caut distributie - afisREGIZOR CAUT DISTRIBUTIE – comedie

Durata: 1h15

Preț bilet: 30 lei

E regizor! E de sex feminin! E foarte tânără! Are idei, e talentată, știe să lucreze cu actorii… a obținut chiar și o sponsorizare ca să  pună în scenă ,,O noapte furtunoasă’’ de I.L  Caragiale!Ce șanse are? Cine o ajută, ce  o încurcă, cum rezolvă situația!? Despre aceste lucruri vorbește spectacolul nostru.

Dinamic, plin de umor, imprevizibil și cu mare priză la public. O îmbinare între clasic și modern. Un hohot de râs de la început până în ultima clipă!

Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu Mincu, Maria, Florin și Alex Șerban

Intrare liberă