Teatrul Elisabeta este sursa ta de divertisment de calitate!

0
106

Pentru momente de neuitat alături de cei dragi, Teatrul Elisabeta prezintă spectacole pentru copii şi întreaga familie, comedii de renume mondial dar şi piese de teatru din dramaturgia clasică.

“Dănilă Prepeleac” este un spectacol excepţional dedicat copiilor cu vârsta de peste 3 ani sâmbătă, 18 noiembrie, ora 11:00.

Dacă nu cunoaşteţi povestea celebră a lui Ion Creangă, atunci trebuie să veniţi la spectacolul nostru. Pe cei care au citit povestea îi invităm să se distreze şi să danseze pe ritmuri 100% româneţti. “Dănilă Prepeleac“ este un spectacol creat pentru întreaga famile.

Veţi descoperi lumea dracilor, o lume misterioasă, plină de haz, căci şmecheriile lui Dănilă sunt jucate cu mult farmec de tânărul actor Ionuţ Toader alături de el, plini de energie, îi veţi vedea şi pe Andreea Gaica, Daniel Marcu, Alexandra Mirescu şi Cristina Petre.

Copiii se vor amuza copios de peripeţiile lui Dănilă şi vor descoperi tradiţii şi obiceiuri vechi, dansuri pe ritmuri populare, adaptate vremurilor moderne.

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/pA5SLA.

“O căsnicie liniştită” se desfăşoară sâmbătă, 18 noiembrie, ora 18:00.

“O căsnicie liniştită” este una dintre cele mai de succes piese ale dramaturgiei britanice iar Noël Coward – cel mai jucat autor englez, după Shakespeare iar spectacolul a primit, de-a lungul timpului, numeroase premii, printre care şi “Tony Awards”, premiu ce recunoaşte excelenţa în teatrul profesionist american.

Distribuţia spectacolului este formată din Corina Dănilă, Silviu Biriş, Doina Antohi şi Ştefan Ruxanda.

Sinopsis “O căsnicie liniştită”:

“O căsnicie liniştită” este o comedie vârtej despre iubirea reaprinsă, pasiune şi…conflict. Amanda şi Elyot, divorţaţi unul de celălalt după un mariaj tumultos, liniştiţi după cei 5 ani scurşi de la ultima lor întâlnire, îşi reîncep viaţa conjugală cu alţi parteneri. Ghinionul (sau poate norocul), face ca în prima noapte din luna de miere, aceştia să nimerească acelaşi hotel, acelaşi etaj, camere alăturate. Reîntâlnirea lor de pe terasă se finalizează cu o evadare la Paris, în ciuda proaspetelor jurăminte de dragoste faţă de actualii lor soţi. “O căsnicie liniştită” este o satiră socială neconvenţională, o comedie romantică de excepţie.

Regia, traducerea şi adaptarea piesei este semnată de Ştefan Ruxanda iar scenografia de Anca Cernea.

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/Y71dq5.

“Vassa Jeleznova” este prima tragi-comedie din repertoriul Teatrului Elisabeta şi se va desfăşura duminică, 19 noiembrie, ora 18:00. Spectacolul este bazat pe textul romanului “Mama” al dramaturgul rus Maxim Gorki, nominalizat de 5 ori la premiile Nobel pentru Literatură. Spectacolul aduce în atenţia iubitorilor de divertisment de calitate mai multe inovaţii teatrale.

Sinopsis “Vassa Jeleznova”:

“Vassa Jeleznova” este prima piesă clasică jucată exclusiv de actori de comedie, bucurându-se de interpretarea excepţională a Adrianei Trandafir, Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Orodel Olaru, Mirela Stoian, Raluca Ghervan şi Doru Ana.

Vassa Jeleznova, interpretată remarcabil de Adriana Trandafir, este o puternică femeie de afaceri, care încearcă să îşi protejeze averea şi copiii chiar cu preţul unei crime. Sau poate două…Vassa Jeleznova trăieşte într-o lume dură şi coruptă în care cei puternici îi sacrifică fără scrupule pe cei slabi, iar ea a ales să fie puternică. Capodopera lui Gorki, în viziunea regizorală a lui Şerban Puiu, devine o piesă poliţistă cu iscusite accente de comedie extrem de actuală şi pentru faptul că se petrece în lumea afacerilor. Spectacolul beneficiază de muzica originală a lui Horia Ghiţă, interpetată live, ceea ce adaugă atmosferă şi ritm unui spectacol modern şi antrenant.

Pentru informaţii suplimentare, https://goo.gl/e3YYEC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.